عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی
- سمت: مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)
- ایمیل: sarafana@varastegan.ac.ir
بیوگرافی
عاطفه صرافان صادقی مدیر گروه علوم صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) مرکز نیز هستم.
علاوه بر آموزش دروس تخصصی در حیطه موادغذایی علاقه زیادی به پژوهش در موضوعات مربوط به ایمنی موادغذایی خصوصا طراحی سنسورها جهت شناسایی آلایندهها و استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کنترل میکروبهای غذازاد دارم. دروسی که برای دانشجویان گروه تغذیه و سایر گروهها تدریس میکنم اصول و روشهای نگهداری موادغذایی، شیمی تجزیه موادغذایی، بهداشت و مسمومیتهای غذایی و فیزیولوژی میباشند. در کلاسهای درسم بر بهبود و ارتقا مستمر سطح آموزش خود و دستیابی دانشجویانم به سطح دانش و مهارتی که متناسب با بازار کار باشد، تاکید دارم.
علایق پژوهشی:
- تهیه آپتامر و آپتاسنسورها
- بررسی تاثیر عصاره های گیاهی بر عوامل بیماری زا
- طراحی سیستمهای کنترل کیفیت
پیشینه تحصیلات دانشگاهی:
دکتری تخصصی (PhD)
دکترای حرفه ای (DVM)
کارشناسی ارشد
دوره دکترا
- بهداشت و بازرسی گوشت– دانشگاه فردوسی مشهد- ۴ نیمسال – (۱۳۹۶- ۱۳۹۸)
دوره کارشناسی
- نقش تغذیه در سلامت انسان– دانشگاه فردوسی مشهد -۴ نیمسال- (۱۳۹۸- تاکنون)
- اصول بهداشت و بازرسی فرآورده های دامی– دانشگاه فردوسی مشهد- ا نیمسال – (۱۳۹۷-۱۳۹۸)
- بهداشت و مسمومیت غذایی- علوم پزشکی وارستگان –۵ نیمسال – (۱۳۹۷- ۱۳۹۹)
- شیمی و تجزیه موادغذایی- علوم پزشکی وارستگان – ۷ نیمسال- (۱۳۹۷ – تاکنون)
- فیزیولوژی رشته علوم آزمایشگاهی- علوم پزشکی وارستگان – ۵ نیمسال (۱۳۹۷- ۱۳۹۹)
- فیزیولوژی رشته فناوری اطلاعات سلامت- علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال (۱۳۹۸- تاکنون)
- فیزیولوژی ۱ رشته تغذیه- علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال – (۱۳۹۸- تاکنون)
- فیزیولوژی ۲ رشته تغذیه- علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال – (۱۳۹۸- تاکنون)
- بهداشت عمومی- علوم پزشکی وارستگان – ۴ نیمسال (۱۳۹۹- تاکنون)
- انگل شناسی رشته صنایع غذایی- علوم پزشکی وارستگان – ۱ نیمسال- (۱۴۰۰ – تاکنون)
- فیزیولوژی رشته صنایع غذایی- علوم پزشکی وارستگان –۱ نیمسال- (۱۴۰۰ – تاکنون)
- کارآموزی در عرصه صنایع غذایی رشته تغذیه- علوم پزشکی وارستگان -۱ نیمسال- (۱۴۰۰ – تاکنون)
- اصول نگهداری موادغذایی- علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال – (۱۳۹۷-۱۳۹۹)
- سمینار رشته تغذیه – علوم پزشکی وارستگان -۱ نیمسال- (۱۳۹۹-۱۴۰۰)
- بهداشت و صنایع شیر– مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی- ۴ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
- کنترل کیفی موادغذایی – مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی- ۳ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
- کنترل میکروبی موادغذایی– مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی-۳ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
- میکروبیولوژی موادغذایی– مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی-۶ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
- سم شناسی موادغذایی– مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی-۴ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
- روش تحقیق– مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی- ۳ نیمسال- (۱۳۹۱-۱۳۹۷)
تدریس در کارگاه ها و دوره های آموزشی
- آموزش مهارتهای عمومی میکروبیولوژی علوم پزشکی وارستگان–(۲۰ ساعت-۱۴۰۱)
- برنامه ریزی درسی و تدوین طرح دوره- علوم پزشکی وارستگان-(۲ ساعت-۱۴۰۰)
- تفکر نقادانه- علوم پزشکی وارستگان–(۲ ساعت-۱۴۰۰)
- آشنایی با آیین نامه استعداد درخشان- علوم پزشکی وارستگان–(۲ ساعت(در هر ترم)-۱۴۰۰)
- بهداشت موادغذایی و نقش تغذیه در Covid 19– دانشگاه فردوسی مشهد–(۴ ساعت-۱۳۹۹)
- ارزشیابی آموزشی – مهارتکده علوم پزشکی وارستگان – (۶ ساعت-۱۳۹۹)
- ارزشیابی آموزشی – مهارتکده علوم پزشکی وارستگان – (۴ ساعت-۱۳۹۸)
- برچسب گذاری موادغذایی– علوم پزشکی وارستگان-(۲ ساعت-۱۳۹۸)
- برند غذایی حلال – علوم پزشکی وارستگان–(۴ ساعت-۱۳۹۸)
- استانداردها و اصول برچسب گذاری در موادغذایی– هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد-(۲ ساعت-۱۳۹۴)
- جستجوی باقیمانده مواد بسته بندی پلاستیکی در مواد غذایی– هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد- (۲ ساعت-۱۳۹۳)
- از مصرف گوشت قرمز تا سرطان کولورکتال– به مناسبت هفته پژوهش دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد-(۲ ساعت-۱۳۹۷)
- تقلبات در موادغذایی- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
- روش های نگهداری موادغذایی- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
- عوامل آلوده کننده مواد غذایی- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
- نقش تغذیه در سلامت انسان- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
- بیماری های روده ای – انگلی- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
- کمک های اولیه- آموزشگاه های بهداشت اصناف بزرگمهر ، صدرا، سینا و پاسارگاد
مقالات مجلات
- ۱.Dahri,M. Hashemilar,M. Sarafan Sadeghi,A. Asghari-Jafarabadi,M. & Tarighat-Esfanjani,A.2021. The role of dietary coenzyme Q10 supplementation on oxidative status and lipid profile in women with migraine. European Journal of Integrative Medicine. (under review)
- Maryam Akbari lake1, Javad Sarabadani2, Mohsen Shirazi3, Atefeh Sarafan Sadeghi 4, Naser Mobarra. Assessing students’ satisfaction and learning from medical biochemistry training based on showing video videos; Scientific action-Horizon of medical Education Development.2020
- Bahreyni, A., Alibolandi, M., Ramezani, M., Sadeghi, A. S., Abnous, K. & Taghdisi, S. M. 2019. A novel MUC1 aptamer-modified PLGA-epirubicin-PβAE-antimir-21 nanocomplex platform for targeted co-delivery of anticancer agents in vitro and in vivo. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, ۱۷۵, ۲۳۱-۲۳۸.
- Sarafan Sadeghi A1, Ansari N2, Khademi F3, Mir Nejad R4, Zamanzad B*-Drug Resistance and Genotyping of Acinetobacter baumannii Isolated from Clinical Samples of Shahrekord Teaching Hospitals Using REP-PCR– Journal of Ardabil University of Medical Sciences-2019
- Pouresmaeil, O. Baledi,F. Sherafati,S. Sarafan Sadeghi,A. & Mansury,D. The Combined Effects of Shallot Extract by the Vacuum Rotary Evaporator Technique with Common Antibiotics against Multidrug-Resistant Bacteria.۲۰۲۰. J Nutrition Fasting Health.
- Afshari, A., Piroozehpoor, M.,Jamshidi, A., Azizzadeh, M. & Sarafan Sadeghi, A.
- Effect of Novel Zein Coating Combined with Different Antioxidants (Thymol and Carvacrol) on the Aflatoxin Production of Peanut.۲۰۱۸. J Nutrition Fasting Health
- Sadeghi, A. S., Ansari, N., Ramezani, M., Abnous, K., Mohsenzadeh, M., Taghdisi, S. M. & Alibolandi, M. 2018a. Optical and electrochemical aptasensors for the detection of amphenicols. Biosensors and Bioelectronics. ۱۱۸, ۱۳۷-۱۵۲
- ۸.Sadeghi, A. S., Mohsenzadeh, M., Abnous, K., Taghdisi, S. M. & Ramezani, M. 2018b.Development and characterization of DNA aptamers against florfenicol: Fabrication of a sensitive fluorescent aptasensor for specific detection of florfenicol in milk. Talanta, ۱۸۲, ۱۹۳-۲۰۱.
- ۹.Zarei-shargh,P.,Akhavan,H.,Khorasanchi,Z.,Khademi,G.,Jonoush,M.,Sarafan Sadeghi, A.& Imani,B. 2018. Follow Up of Nutritional Status in Postoperative Congenital Diaphragmatic Hernia Patients. Journal of Nutrition,Fasting and Health, ۶, ۱۵۸-۱۶
- ۱۰- شورورزی ،ل.خراسانچی،ز. صرافان صادقی،ع. زارعی شرق،پ.آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارهای شهری و روستایی نیشابور در خصوص اصول کاربردی تغذیه درسال۱۳۹۵. ۱۳۹۷. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور.۶(۴)
- صرافان صادقی،ع ، پزشکی،پ. احمدزاده،م. بلوچی،ب. جهانی،ح. رضوانی،ک. نامخواه،ز. نصرت آبادی،س. زارعی شرق،پ.۱۳۹۷. بررسی اختلالات خوردن و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان مرکزآموزش عالی وارستگان در سال۱۳۹۷. ژورنال علمی پژوهشی علوم پزشکی نیشابور.
- صرافان صادقی،ع .بررسی انگلهای داخلی و خارجی در شترمرغ، فصلنامه پیام دامپزشکی خراسان.۱۳۸۵. ۸. ۲۰-۲۲
- صرافان صادقی،ع.تخم مرغ اسرار سفیدو زرد. اطلاعات علمی.۱۴(۱۰). ۱۸-۱۹
ثبت اختراع
- فرایند جداسازی و انتخاب برون تن DNA آپتامراختصاصی آنتی بیوتیک فلورفنیکل-۹۵۸۸۱-۰۸/۰۳/۱۳۹۷- مالک/ مخترع
- آپتاسنسور شناسایی و تعیین مقدار آنتی بیوتیک فلورفنیکل بر مبنای گرافن اکساید-۹۶۰۱۹-۰۲/۰۴/۱۳۹۷- مالک/ مخترع
مقالات کنفرانس ها
- تاثیر مشاوره آنلاین روی اختلالات خوردن در بیماران مبتلا به کووید ۱۹– چهارمین همایش اطلاعات و ارتقاء سلامت-۱۴۰۱
- ترکیب شیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس خارمشک(Echinophora platyloba) علیه تعدادی از پاتوژن های غذایی– دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی-۱۴۰۰
- سلامت غذا و فرآیند پخت– سخنرانی سمینار جانبی سومین رویداد سالانه ستاره ها–۱۳۹۸
- تهیه DNA آپتامر برای تشخیص آنتی بیوتیک فلورفنیکل و ساخت آپتاسنسور فلورسنت حساس برای شناسایی فلورفنیکل در شیر– اولین کنگره ملی بهداشت موادغذایی ارومیه-۱۳۹۷
- آپتاسنسور بر پایه رنگ سنجی برای شناسایی کانامایسین با استفاده از نانوذرات طلا، آپتامر و رشته مکمل– اولین کنگره ملی بهداشت موادغذایی ارومیه-۱۳۹۷
- بررسی ژنوتایپینگ سویههای اسینتو باکتر بومانی جدا شده از بیماران بستری در بیمارستانهای آموزشی شهرکرد با روش REP– PCR – پنجمین کنگره باکتری شناسی پزشکی ایران مراغه-۱۳۹۷
- بررسی میزان شیوع، مقاومت دارویی سویههای اسینتو باکتر بومانی جدا شده از بیماران بستری در بیمارستانهای آموزشی شهرکرد با روش آنتی بیوگرام– پنجمین کنگره باکتری شناسی پزشکی ایران مراغه–۱۳۹۷
- خطرات بهداشتی سموم تولید شده پس از فرآوری موادغذایی -دومین کنگره ملی پزوهشگران ایمنی غذا- تهران-۱۳۹۲
- اهمیت شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات لبنی -دومین کنگره ملی پزوهشگران ایمنی غذا- تهران-۱۳۹۲
- نگهداری موادغذایی به وسیله پرتودهی– دومین کنگره ملی پزوهشگران ایمنی غذا- تهران – ۱۳۹۲
- اصول فرآوری ، بسته بندی و نشانه گذاری غذاهای ارگانیک– دومین کنگره ملی پزوهشگران ایمنی غذا- تهران -۱۳۹۲
- بررسی میزان آلودگی و تعیین مقاومت به آنتی بیوتیک ها در استافیلوکوکوس جداشده از پنیر سنتی و صنعتی عرضه شده در مشهد– همایش ملی صنعت و بهداشت موادغذایی با منشاء دامی- قم-۱۳۹۱
- بررسی ضایعات پاتولوژیک مسمومیت تجربی با سرب در خرگوش و تاثیر تیامین برآن– شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران- تهران-۱۳۸۹
- آفلاتوکسیکوزیس– پنجمین کنگره علمی دانشجویان دامپزشکی ایران – ۱۳۸۰
- بررسی جایگاه اجتماعی دامپزشکی– سمینار علمی دانشجویان دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی – تبریز-۱۳۸۰
- بیوتکنولوژِی و کاربردهای آن در دامپزشکی– سخنرانی – همایش بیوتکنولوژی و آینده – ۱۳۷۹
- تاثیر اسیداسکوربیک در طیور– گردهمایی علمی دانشجویان دامپزشکی ایران- شیراز-۱۳۷۸
- Investigation of Susceptibilities to benzalkonium chloride and distribution of antiseptic resistance genes qacA/B and smr in clinical isolates of Staphylococcus aureus in Mashhad, Iran. Iran s 22nd international virtual congress of microbiology.28 Aguste – ۲ September 2021
- Prevalence of MLSB resistance gene among clinical isolates of Staphylococcus aureus in Mashhad, Iran. Iran s 22nd international virtual congress of microbiology.28 Aguste – ۲ September 2021
- Prevalence of acc(6’)-Ie/aph(2”) and aph(3’)-IIIa genes among clinical isolates of Staphylococcus aureus isolated patients of selected hospitals in Mashhad– Iran s 22nd international virtual congress of microbiology.28 Aguste – ۲ September 2021
- Celiac disease and its effect on the incidence of arthritis rheumatoid-۳rd international clinical nutrition conference-2020
- The effect of early egg consumption on reducing allergy in Infants. ۵th International Congress on Nutrition, Growth and Development of Neonates. April 2020
- Vitamin B6 effect on decreasing the risk of pancreatic cancer– Biomedicine-2020
- How can nutrition help to prevent and cpe with coronavirus disease– Biomedicine-2020
- The combined effect of shallot extract with common antibiotics against multi-drug-resistant bacteria using checkerboard technique-۱۲nd international congress of medical lab and clinic-2019
- Evaluation of genotyping strains of Acinetobacter baumannii isolated from patients admitted to Shahrekord hospitals by REP-PCR” ۵th Iranian Congress of Medical Bacteriology.2018
- Evaluation of drug-resistant strains of Acinetobacter baumannii isolated from patients admitted to Shahrekord hospitals by antibiogram– ۵th Iranian Congress of Medical Bacteriology.2018
- A fluorescent aptasensor for detection of kanamycine in milk using gold nanoparticles, DNA aptamer and complementary strand-۱st National Congress of food hygiene.2018
- Development and characterization of DNA aptamers against florfenicol: Fabrication of a sensitive fluorescent aptasensor for specific detection of florfenicol in milk.۱st National Congress of food hygiene.2018
- Highly sensitive fluorescent aptasensor via hairpin structure of G-quadruplex oligonucleotide-aptamer chimera and silica nanoparticles for aflatoxin B1 detection in the grape juice and human serum samples. ۳rd international and 15th Iranian Nutrition Congress.2018
- Electrospinning nanofiber for food-grade applications-۱st international NLRCS congress- september 2017
- Aptasensing in food safety monitoring-۱st international NLRCS congress- september 2017
- Pathologic study of the protective effects of thiamine on experimental lead poisoning in rabbit. Oral presentation 24th meeting of European Society of Veterinary Pathology-Edinburg, Scotland-2005
پایان نامه ها
- عنوان پایان نامه: طراحی و تهیه DNA آپتامر برای تشخیص آنتیبیوتیک فلورفنیکل (درجه عالی و با نمره ۹۶/۱۹)
- عنوان پایان نامه: بررسی ضایعات پاتولوژیک مسمومیت تجربی با سرب در خرگوش و تاثیر تیامین برآن(درجه عالی و با نمره۷۵/۱۹)
طرح های پژوهشی
- همکار طرح پژوهشی ” طراحی یک سیستم هوشمند تشخیصی درمانی برای سلول های سرطان پستان با استفاده از and epirubicin Aptamer-polymer-coated carbon nanodots ” دانشکده داروسازی دانشکده علوم پزشکی مشهد.
- ناظر علمی طرح پژوهشی ” فراوانی و علل مصرف مکمل های ورزشی در ورزشکاران باشگاههای بدنسازی آقایان شهر مشهد در سال ۱۳۹۷″ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- ناظر طرح پژوهشی ” بررسی اختلالات خوردن و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان مرکزآموزش عالی وارستگان در سال ۱۳۹۷ ” – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- مشاور طرح پژوهشی ” بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره ی موسیر بر باکتری های مقاوم به دارو ” تیر ۱۳۹۷- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- مجری طرح ” بررسی آسیب شناسی بافتی مسمومیت تجربی با سرب و نقش درمانی تیامین (B1) ” ، ۱۳۹۸، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- مشاور طرح ” ارزیابی تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی اسانس خار مشک بر کنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال” ، ۱۳۹۸، دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
- مجری طرح ” تعیین الگوی مقاومت به آمینوگلیکوزیدها و میزان شیوع ژن های aph(3’)-IIIa ، ant(6)-Ia ، ant(4’)-Ia ، acc(6’)-Ie/aph(2”) ، در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جداسازی شده از بیماران بیمارستان های منتخب مشهد در سال ۱۳۹۹″ ، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- مجری طرح ” تعیین الگوی مقاومت به ماکرولید ها و لینکوزآمید ها و میزان شیوع ژن های Inu A ،Inu B ،msr A ،msr B ،erm A ،erm B ،erm C ، Isa A در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس از بیماران بیمارستان های منتخب مشهد در سال ۱۳۹۹″ ، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- مجری طرح ” بررسی شیوع ژن های مقاومت بیوسایدی smr ، qac A/B و norA درجدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جمع آوری شده از بیمارستان های منتخب مشهد و حساسیت این جدایه ها به بنزالکونیوم کلراید و کلر هگزیدین در سال ۱۳۹۹ ” ، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- داور مجله journal of nutrition, fasting & health (با گواهی)
- داور مجله journal of Human, Enviroment and Health promotion (با گواهی)
- راهنمایی پایان نامه ها و پروژه های دانشجویان
- تاثیر پوشش نانوکیتوزان حاوی اسانس خارمشک برکنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت ماهی قزل آلا رنگین کمان نگهداری شده در یخچال– زهرا بختیاری – ۱۴۰۰
- شناسایی نقاط و عوامل مولد آلودگی واحدهای تولید صنعتی بستنی براساس HACCP – محمدی – ایزدی کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۲
- میکروارگانیسم های بیماریزای قابل انتقال به انسان در اثر مصرف گوشت قرمز– حسن خانی- آقاجانی کارشناسی بهداشت موادغذایی- ۱۳۹۲
- شرایط تولید گوشت قرمز ،مرغ ، ماهی و غذاهای دریایی در صنعت حلال– شهسوار- امامی مقدم -کارشناسی بهداشت موادغذایی- ۱۳۹۲
- کاربرد روش نوین بسته بندی نانو در صنایع غذایی– حسن نیا – حاج محمدی یزدی- کارشناسی بهداشت موادغذایی- ۱۳۹۲
- بیماریهای ویروسی غذازاد- صاحبی – مروی – کارشناسی بهداشت موادغذایی- ۱۳۹۲
- خطرات بهداشتی باقیمانده های سموم آفت کش در محصولات لبنی– بهروزی نیک- مسعودی- کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۱
- بررسی شستشو و ضدعفونی در صنایع شیر و فرآورده های آن -عبدالهی – وصال- کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۱
- خطرات بهداشتی سموم تولید شده پس از فرآوری موادغذاییمیری – رمرودی – باغبانباشی- کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۱
- فرآورده های تخمیری شیر–اهرابی نژاد- لکزیان- کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۱
نگهداری موادغذایی با استفاده از پرتودهی جلالی – عباسی – محمود زاده- کارشناسی بهداشت موادغذایی-۱۳۹۱
فعالیت های آکادمیک
- هیات علمی گروه صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی– مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (مهر ۱۴۰۰ – تاکنون)
- هیات علمی گروه تغذیه– مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (اردیبهشت ۹۷ – شهریور ۱۴۰۰)
- استاد مدعو گروه بهداشت موادغذایی و آبزیان دانشکده دامپزشکی– دانشگاه فردوسی مشهد (مهر ۹۶- تاکنون)
- استاد مدعو گروه بهداشت موادغذایی مرکز علمی کاربردی جهاد کشاورزی (مهر ۹۱- بهمن ۹۷)
فعالیت های حرفه ای و اجرایی
- مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش (EDC) – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (اسفند ۹۸- تاکنون)
- هیات علمی فعال در مرکز مطالعات و توسعه آموزش (EDC) – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (اردیبهشت ۹۷ – اسفند ۹۸)
- مسوول راه اندازی رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- مدیر گروه رشته صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی– مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (شهریور ۱۴۰۰ – اردیبهشت ۱۴۰۱)
- مسوول فنی داروخانه دامپزشکی توس (تیر ۸۳- بهمن ۸۴)
- مسوول فنی شرکت پخش دارو و واکسن حافظ دام توس ( اسفند ۸۴- تیر ۸۸)
- مسوول فنی شرکت پخش دارو و واکسن گوهر دام توس (مرداد ۸۸- اسفند ۹۳)
- مسوول فنی کارخانه دام داروی پاک (خرداد ۹۷- تاکنون)
- عضو انجمن متخصصان آموزش پزشکی ایران (۱۴۰۰ – تاکنون)
- عضویت در codex کمیته تغذیه و غذاهای رژِیمی خاص(۱۳۹۷- تاکنون)
- عضو ارشد کمیته اجرایی همایش علمی “مکمل یاری و تغذیه ورزشی”. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد (مهرماه ۱۳۹۷)
- عضو نظام دامپزشکی سازمان دامپزشکی کل کشور (۱۳۸۳- تاکنون)
- عضویت در کمیته اعتبار بخشی مراکز مطالعات و توسعه آموزش کلان منطقه ۵ آمایشی
- مشارکت در تدوین استاندارد ملی ۱۶۱۱۲ : معیارهای عملکرد هودهای ایمنی میکروبیولوژی-(۱۳۹۲)
شرکت در کارگاه های آموزشی بلند مدت
تحلیل خطر و ارزیابی ریسک بهداشتی در صنایع دامپزشکی– پایش سلامت آسیا (۲۱ ساعت-۱۴۰۱)
بهداشت موادغذایی – پایش سلامت آسیا (۶ ساعت-۱۴۰۱)
سومین دوره مدرسه تابستانی اعضاء هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی البرز (۵۶ ساعت- ۱۴۰۰)
مطالعات مرور سیستماتیک و متاآنالیز در پژوهش های علوم پزشکی – مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (۱۸ ساعت- ۱۴۰۰)
دوره تدبر در قرآن (تفسیر سوره حجرات)- دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۸ ساعت- ۱۴۰۰)
تفسیر موضوعی قرآن کریم – دانشگاه علوم پزشکی ایلام (۲۰ ساعت- ۱۴۰۰)
دوره فلوشیپ پژوهشی– دانشگاه علوم پزشکی مشهد(۴۴ ساعت- ۱۴۰۰)
کارگاه محلول سازی– پژوهشکده صنایع غذایی(۸ ساعت- ۱۳۹۸)
نگارش مقالات مروری نظام مند– علوم پزشکی وارستگان(۸ ساعت- ۱۳۹۸)
روش کار با حیوانات آزمایشگاهی– دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۶ ساعت- ۱۳۹۸)
نرم افزار PREZI آکادمی بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد(یک روزه- ۱۳۹۸)
اصول GMP,HACCP– نظام دامپزشکی(۶ ساعت- ۱۳۹۷)
اصول HACCP– نظام دامپزشکی(۶ ساعت- ۱۳۹۶)
The two-day seminar on scientific writing, editing and communication skills– دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۲ روز- ۱۳۹۴)
DNA extraction, conventional PCR– آموزشگاه بیوتکنولوژی فرادید (۱۶ ساعت- ۱۳۹۲)
Gene Bank, PCR & real-time PCR, primer designing, Gene mapping, RFLP, Gene optimization and Gene record –آموزشگاه بیوتکنولوژی فرادید (۳۶ ساعت- ۱۳۹۲)
– پویندگان دنیای کیفیت (۶ ساعت- ۱۳۹۲) DOE طراحی آزمایشات
Concept map, EndNote, Advances Search, Medical Knowledge Management, Proposal writing– دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۴ روز-۱۳۹۱)
آموزش ایمنی ، حفاظت و مدیریت آزمایشگاه– دانشگاه فردوسی مشهد( یک روز -۱۳۹۱ )
اصول کشت سلول– دانشگاه فردوسی مشهد(۱۵ ساعت- ۱۳۸۹)
تشخیص کمی میکروارگانیسم ها و اندازه گیری بیان ژن با روش Real time PCR– دانشگاه فردوسی مشهد(۳ روز- ۱۳۸۹)
ویرایش، پردازش و آنالیز اطلاعات خام توالی های اسید نوکلئیک و رفع اشکالات تکنیکی در فرآیند تعیین توالی– دانشگاه فردوسی مشهد(۹ ساعت- ۱۳۸۹)
استحصال و کشت سلول های بنیادی بالغ انسانی – دانشگاه فردوسی مشهد(۱۵ ساعت- ۱۳۸۹)
راهکارهای افزایش امنیت زیستی در پرورش نسل نوین ماکیان– نظام دامپزشکی(۶ ساعت- ۱۳۸۸)
کلون کردن ژن و ترانسفورماسیون در باکتری ها– دانشگاه فردوسی مشهد(۲ روز- ۱۳۸۷)
آموزشی تشخیص تفریقی بیماری های تنفسی طیور- نظام دامپزشکی (۶ ساعت- ۱۳۸۷)
دوره آموزشی بیماری های دام های کوچک– نظام دامپزشکی(۶ ساعت- ۱۳۸۷)
شرکت در کارگاه های آموزشی کوتاه مدت
اصول و مبانی یاددهی و یادگیری––علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۱)
معرفی مجلات برتر حوزه آموزش پزشکی – کنگره هفته آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران (۲ ساعت- ۱۴۰۱)
فرایند نویسی طرح های نوآورانه آموزشی- دانشگاه علوم پزشکی اسفراین (۴ ساعت – ۱۴۰۰)
منش حرفه ای در محیط های آموزشی مجازی– دانشگاه علوم پزشکی مجازی (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
مهارت های ارتباطی با تاکید بر ارتباط بین استاد و دانشجو- علوم پزشکی وارستگان (۴ ساعت- ۱۴۰۰)
کار عمیق-علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
Ispring –علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
تدریس همدلانه –علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
آشنایی با سبیه سازهای آموزشی-علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
ارتباط موثر با دانشجو-علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۴۰۰)
سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی مودل –علوم پزشکی وارستگان (۴ ساعت- ۱۴۰۰)
آینده پژوهی علوم تغذیه– علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۳۹۹)
تکنیک متقاعدسازی- علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۳۹۹)
تفکر سیستمی- علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۳۹۹)
ایجاد تغییرات پایدار با عادت های اتمی– علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۳۹۹)
چگونه رزومه تاثیرگذاری بنویسیم– علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- ۱۳۹۸)
آشنایی با روش های تدریس– دانشگاه فردوسی مشهد(۴ ساعت- ۱۳۹۸)
طراحی و تکنولوژی آموزشی– دانشگاه فردوسی مشهد(۴ ساعت- ۱۳۹۸)
روانشناسی تربیتی– دانشگاه فردوسی مشهد(۴ ساعت- ۱۳۹۸)
آشنایی با پایگاههای استنادی و کاربردهای آن در پژوهشهای کیفی– مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی (۴ ساعت- ۱۳۹۸)
کارگاه سخنرانی و فن بیان– مرکز آموزش عالی وارستگان(۵ ساعت- ۱۳۹۷)
طرح درس و پاورپوینت استاندارد– مرکز آموزش عالی وارستگان(۵ ساعت- ۱۳۹۷)
مدیریت به روش کوچینگ-علوم پزشکی وارستگان (۴ ساعت- ۱۳۹۷)
روش های نوین تدریس– مرکز آموزش عالی وارستگان(۵ ساعت- ۱۳۹۶)
کار با نرم افزار مدیریت مراجع مندلی– انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران شاخه خراسان(۴ ساعت- ۱۳۹۵)
الفبای پژوهش در عصر فناوری اطلاعات– دانشگاه فردوسی مشهد (۲ ساعت- ۱۳۹۴)
مقاله نویسی عمومی- دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (۴ ساعت- ۱۳۹۱)
حضور در کنگره ها
بیست و سومین همایش کشوری آموزش پزشکی، پانزدهمین جشنواره شهید مطهری و چهارمین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی ۱۴۰۱
بیست و یکمین همایش کشوری آموزش پزشکی، سیزدهمین جشنواره شهید مطهری و دومین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی ۱۳۹۹
نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت موادغذایی با منشاء دامی- قم-۱۳۹۱
اولین کنگره بین المللی مرغداری ایران و کشورهای همسایه ۱۳۸۸
دومین کنگره سیتوتکنولوژی و کاربردهای آن ۱۳۸۷
مهارت ها
دارنده گواهی ICDL بین المللی و مدرک فنی –حرفه ای
آشنایی کامل با سیستم های آموزش مجازی (e- learning)
آشنایی کامل با نرم افزار فتوشاپ
آشنایی کامل با نرم افزارOffice
آشنایی کامل با نرم افزارهای آماری SPSS
آشنایی کامل با نرم افزار های روش های تدریس نوین نظیر prezi،
آشنایی کامل PCR
آشنایی کامل Camtasia
آزمایشات میکروبی مواد غذایی
آزمایشات شیمی مواد غذایی
جوایز و افتخارات
تقدیرنامه از دکتر شهرام یزدانی رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (۱۴۰۰)
کسب رتبه دوم در یازدهمین آزمون بورد در رشته دکتری تخصصی بهداشت موادغذایی در سال ۱۳۹۲
کسب رتبه دوم در معدل در دوره دکتری تخصصی بهداشت موادغذایی
استاد نمونه گروه دامپزشکی مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی (دارای تقدیرنامه )
تقدیرنامه از کتابخانه آستان قدس رضوی