جستجو برای:
  • صفحه اصلی
    • دوره ها
      • حساب کاربری
      • سبد خرید
  • بلاگ…
  • ارائه ها
  • کتاب ها
  • مقالات
  • ویدئوها
 
  • 05135091160
  • Research@varastegan.ac.ir
پایگاه علمی وارستگان
  • صفحه اصلی
  • کتاب ها
    • فناوری اطلاعات سلامت
    • صنایع غذایی(کنترل کیفی)
    • علوم آزمایشگاهی
    • علوم تغذیه
    • علوم پایه
    • سایر
  • ارائه ها
    • فناوری اطلاعات سلامت
    • صنایع غذایی(کنترل کیفی)
    • علوم آزمایشگاهی
    • علوم تغذیه
    • مهارتی
    • مرکز مطالعات و توسعه آموزش
  • ویدئوها
    • ویدئوهای تغذیه
    • صنایع غذایی(کنترل کیفی)
    • ویدئوهای علوم آزمایشگاهی
    • ویدئوهای فناوری اطلاعات سلامت
    • مرکز مطالعات و توسعه آموزش
    • ویدئوهای دانشجویی و فرهنگی
  • مقالات
    • مقالات علوم تغذیه
    • مقالات علوم آزمایشگاهی
    • صنایع غذایی(کنترل کیفی)
    • مقالات فناوری اطلاعات سلامت
  • محتوای آموزشی اساتید
  • درباره ما
  • تماس با ما
0

وبلاگ

پایگاه علمی وارستگان بلاگ… ارائه ها علوم تغذیه سمینار (تغذیه) Alterations of the Gut Micribiota in Hypothyroidism

Alterations of the Gut Micribiota in Hypothyroidism

1399/11/15
ارسال شده توسط گلسا خواجه نظام
ارائه ها ، سمینار (تغذیه) ، علوم تغذیه
406 بازدید
محمد امین محمدی

توضیحات

موضوع ارائه: Alterations of the Gut Micribiota in Hypothyroidism

ارائه دهنده: محمدامین محمدی

استاد راهنما: خانم دکتر پرنیان پزشکی

تاریخ ارائه: 11 آذر 99

دانلود فایل ارائه

فهرست مطالب

  • یائسگی
  • مکانیسم یائسگی
  • اثرات یائسگی دیررس
  • عوامل تسریع یائسگی
  • عوامل تاخیر یائسگی
  • محمد امین محمدی
اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

اثر کاهندگی جایگزین های نمک کم سدیم بر فشار خون

استراتژی غربالگری و تشویق به ترک سیگار

پلت فرم سلامت هوش مصنوعی موبایل برای تشخیص زودهنگام کووید 19

برنامه‌ریزی درسی

وبینار تفکر نقادانه

چگونه 20 برابر خلاق شویم؟

اطلاعات تماس:
  • مشهد، بلوار وکیل آباد، نبش لادن 3
  • 05135091160
  • 05135091172
  • Research@varastegan.ac.ir
تمامی حقوق برای سایت پایگاه علمی وارستگان محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت