![زهره حسینی](http://osd.varastegan.ac.ir/wp-content/uploads/2024/03/hosseiniz-1.jpg)
بیوگرافی![](http://osd.varastegan.ac.ir/wp-content/themes/quiklearn/assets/element/underline.svg)
من در علوم پزشکی وارستگان از سال ۱۳۹۶ به عنوان عضو هیات علمی گروه تغذیه و از سال۱۳۹۹- ۱۳۹۷ به عنوان مسئول اساتید مشاور مشغول به فعالیت بودهام . در این فاصله مسئولیت مشاوره دانشجویان نیمسال تغذیه ۹۵۲، ۹۶۱ ،۹۸۲ و ۴۰۲ را نیز عهدهدار بودهام. از سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به عنوان عضو واحدEDC علوم پزشکی وارستگان مشغول به فعالیت بودهام . علایق آموزشی و پژوهشی من بیشتر در حوزه تغذیه در دوران سالمندی و همچنین تغذیه در دوران کودکی می باشد و تاکید بنده بیشتر در جنیه آموزش های صحیح تغذیهای در سطح جامعه است.
تاکید من در کلاس درس برای دانشجویان بیشتر در زمینه رعایت نظم و انضباط کلاسی، بهره وری از آخرین مطالب منتشر شده در حوزه سلامت و تشویق در زمینه کسب مهارتهای فردی و کاری در کنار دروس تئوری برای به کار گیری در آینده شغلی خود و همچنین کاربردی نمودن و بهره بردن عملی از آنچه به عنوان دروس تئوری در کلاس آموزش میبینند، می باشد. دروسی که در گروه تغذیه تدریس آن ها به عهده بنده می باشد، شامل: تغذیه اساسی دو ، ارزیابی وضعیت تغذیه، تغذیه در کنترل کیفی، سمینار ، پروژه و رژیم درمانی یک است.
علایق پژوهشی:![](http://osd.varastegan.ac.ir/wp-content/themes/quiklearn/assets/element/underline.svg)
- تغذیه در دوران کودکی
- تغذیه تکمیلی BLW
- نوتروژنومیکس
- سارکوپنی و تغذیه در سالمندان
- بیماری های عصبی (ام اس – صرع)
- تغذیه در جامعه و الگوهای غذایی
پیشینه تحصیلات دانشگاهی:![](http://osd.varastegan.ac.ir/wp-content/themes/quiklearn/assets/element/underline.svg)
کارشناسی ارشد
کارشناسی
دوره کارشناسی
- بیماری های ناشی از سوء تغذیه – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان – ( ۱۳۹۸- ۱۳۹۹)
- تغذیه در گروه های ویژه – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۸- ۱۳۹۹)
- کار آموزی در عرصه بیمارستان – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- ۱۳۹۹)
- تغذیه اساسی ۲ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- تاکنون)
- ارزیابی وضعیت تغذیه – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- تاکنون)
- رژیم درمانی یک – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- ۱۴۰۰)
- سمینار دوره کارشناسی رشته تغذیه – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- تاکنون)
- پروژه های دانشجویی رشته تغذیه – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۱۳۹۶- ۱۴۰۰)
- رژیم درمانی در رشته پرستاری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول (۱۳۹۴-۱۳۹۶)
- علوم تغذیه در رشته بهداشت عمومی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول (۱۳۹۴-۱۳۹۶)
دوره های آموزشی کوتاه مدت:
- تمرینات ارگونومیک در محل کار – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- (۲ ساعت ۱۳۹۷)
- برقراری ارتباط موثر بین اساتید مشاور و دانشجویان – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- (۴ ساعت ۱۳۹۷و ۱۳۹۸)
- آشنایی با دستگاه های کمک لاغری و بادی کانتورینگ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- (۲ ساعت ۱۳۹۷)
- آشنایی با رژیم درمانی بیماران مبتلا به اختلالات خوردن – چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی -خراسان رضوی –(۱ ساعت ۱۴۰۱)
- تغذیه درمانی در اختلالات غده تیروئید – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۲ ساعت ۱۳۹۹)
- تقابل بین رژیم درمانی مدرن و سنتی – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان- ( ۲ ساعت ۱۳۹۸)
- رژیم درمانی در بیماران مبتلا به CKD – سامانه آموزش مداوم – (۲ ساعت ۱۳۹۹)
کتاب ها : (در دست چاپ )
- رژیم درمانی در بیماران دیالیزی – علوم پزشکی وارستگان – (سال ۱۳۹۸)
- بررسی میوه های موثر در پر فشاری خون – علوم پزشکی وارستگان -( سال ۱۳۹۹ )
- لیست مصور سیاهه جانشینی مواد غذایی – علوم پزشکی وارستگان -(سال ۱۳۹۹ )
مقالات مجلات :
Shadmand Foumani Moghadam MR, Dahakzade F, Shariatmadar Tehrani N, Molavi SF, Kavoosi F, Hosseini Z*. The High Prevalence of Malnutrition in the Cancer Patients Admitted to Omid Hospital in Mashhad, Iran Based on the PG-SGA Questionnaire (2020). J Nutr Fast Health. 2021; 9(1): 43-49. DOI: 10.22038
Hoseini Z, Azimi-Nezhad M, Ghayour-Mobarhan M, Avan A, Eslami S, Nematy M, Mirhafez SR, Ghazavi H, Ferns G, Safarian M. VEGF gene polymorphism interactions with dietary trace elements intake in determining the risk of metabolic syndrome. Journal of Cellular Physiology. 2018 May 22. Index: ISI (IF=2.96)
Hosseini Z, Behrouz M, Philippou E, Keykhaei F, Nematy M. Food dietary patterns and risk of multiple sclerosis: A Case-Control Study. Journal of Nutritional Sciences and Dietetics. 2017 Aug 8;3(3).
Behrooz M, Ghanavati M, Hosseini Z, Asghari G, Rashidkhani B. Healthy eating index and risk of multiple sclerosis: a case control study. Journal of Nutritional Sciences and Dietetics. 2017 Feb 28;3(1).
Akhoondan M, Behrooz M, Naja F, Jessri M, Hoseini Z, Rashid Khani B, Nutrient Patterns and Risk of Multiple Sclerosis: A Case-Control Study, J Neurol Res. 2014;4(2-3):72-80. Index: ISI (IF=2.86)
R. Heidari-Bakavoli, H. Esmaeili, Hosseini. Z, M. Moohebati, M.R. Azarpazhooha M. Mazidi, M. Safarian, M. Nematy, G.A. Fernsd, M. Behrouze and M. Ghayour-Mobarhan. Prevalence of obesity in Iran and its related socio-economic factors, Mediterranean Journal of Nutrition and Metabolism 8 (2015) 109–۱۱۸. Index: ISI
Maryam Behrooz, Golaleh Asghari, Zohreh Hosseini, Parvin Mirmiran, Bahram Rashidkhani, Association of Macro- and Micro-nutrients Intake with the Risk of Multiple Sclerosis: A Case Control Study, Nutrition and Food Sciences Research Vol 1, No 2, Oct-Dec 2014, pages: 27-33
Hoseini Z, Behrooz M, Houshyar-rad A, Askari otaghvari S, Asadi H, Nematy M, The relationship between fruit and vegetable consumption and Multiple Sclerosis: A case –control study, Journal of North Khorasan University 2015;7(3): 573-584
Rashidkhani B, Shahneshin M, Rafat R, Omidvar N, Hoshiar rad A,Rezazadeh A ,Ramezani A, Hosseini Z, Behrooz M, Validity and Reproducibility of a Food Frequency Questionnaire for Assessing Dietary Patterns in 18-45 Years Old Women Supported by Health Care in the North and East of Tehran, Iranian Journal of Endocrinology and Metabolism, 2011;13(1)
Behrouz M, Ghanavati M, Mirmiran P, Hosseini Z, Rashidkhani B*, Scientific review of Nutritional beliefs of Traditional Medicine and modern nutrition about multiple sclerosis: a case control study in Tehranian adult, Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology;2013 7(5)
Behrouz, M, Hosseini, Z, Sedaghat, F, Soufi, M, Rashidkhani, B, The relationship between Food Groups and Multiple Sclerosis disease: a case -control study in Tehranian adult, Scientific Journal of School of Public Health and Institute of Public Health Research, 2013;11(3)
Raheleh Darsouie, Hamed Ghazavi, Zohreh Hosseini, Sara Setayesh-Rad, Seyed Reza Mirhafez, Mahmoud Ebrahimi, Mohsen Mazidi, Seyed Mohammad Reza Parizadeh, Gordon A. Ferns, Majid Ghayour-Mobarhan†, Determination of the Prooxidant–antioxidant balance (PAB) in smokers in comparison to Non-smoking controls, Journal of Nutritional Sciences and Dietetics’ ۲۰۱۷
مقالات کنفرانس ها
- محمدرضا شادمند فومنی*– محمد عموشاهی-شریف اعتمادی- زهره حسینی- پرنیان پزشکی-مینا رشیدی پور-ریحانه بخشی پور “افسردگی جمعیت سن بازنشستگی : از شیوع تا ارتباط آن با وضعیت اجتماعی اقتصادی-سبک زندگی و دریافت های غذایی ” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی – محمدرضا شادمند فومنی*– محمد عموشاهی-شریف اعتمادی-رضا رضوانی- پرنیان پزشکی “ارتباط بین تعادل انرژی و شدت و خطر بروز افسردگی در جمعیت در سن بازنشستگی ” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی– محمدرضا شادمند فومنی*-مصطفی شهرکی-عبدالرضا نوروزی ” بررسی ارتباط بین شاخص MNA-SF با سارکوبنی شدید و متوسط حتی در جمعیت سالم با تغذیه مناسب ” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی* – محمدرضا شادمند فومنی- محمد عموشاهی-شریف اعتمادی-ریحانه بخشی پور-خشایار خانی زاده- مجید غیورمبرهن پرنیان پزشکی ” بررسی شیوع سارکوپنی و ارتباط آن با دریافت های رژیمی، سبک زندگی، فعالیت فیزیکی و وضعیت اجتماغی در افراد ۵۵ سال و بالاتر ، یک مطالعه مقطعی مبتنی بر جمعیت” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی *– محمدرضا شادمند فومنی-پرنیان پزشکی- آسیه آراسته- رضا رضوانی -فاطمه داوودی ” مقایسه دریافت گروه های غذایی در گروه های سارکوپنی در جمعیت نرمال” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی – محمدرضا شادمند فومنی*-پرنیان پزشکی- آسیه آراسته- رضا رضوانی -فاطمه داوودی ” بررسی اثر نوع اسیدهای آمینه دریافتی از رژیم با خطر سارکوپنی در افراد بزرگسال” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی – محمدرضا شادمند فومنی*-پرنیان پزشکی- آسیه آراسته- رضا رضوانی -فاطمه داوودی “بررسی اثر دریافت مواد مغذی در چاقی افراد بزرگسال بالای ۵۵ سال شهر مشهد” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی* – محمدرضا شادمند فومنی-پرنیان پزشکی، شریف اعتمادی، مجید غیورمبرهن- مجید خادم رضاییان-رضا رضوانی “بررسی ارتباط بین دریافت مواد مغذی رژیمی و ترکیب بدن با سارکوپنی در جمعیت بزرگسال بالای ۵۵ سال شهر مشهد” چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور- سال ۱۴۰۱- مشهد
- زهره حسینی* – محمدرضا شادمند فومنی- محمد عموشاهی-شریف اعتمادی-پرنیان پزشکی ” بررسی شیوع سارکوپنی و عوامل مرتبط با آن در جمعیت بالای ۵۵ سال شهر مشهد “سومین کنگره بین المللی تغذیه بالینی – مشهد- سال ۱۳۹۸-مشهد
- فرزانه جاوید، سیده فهیمه آزاده، ایمان ربّانی، زهرا پوراربابی ، زهره حسینی* ” بررسی اختلالات خوردن و عوامل مرتبط با آن در جمعیت شهر مشهد ” سومین کنگره بین المللی تغذیه بالینی – سال ۱۳۹۸-مشهد
- فرزانه جاوید، سیده فهیمه آزاده ، زهره حسینی* ” بررسی شیوع اختلال خوردن در دختران نوجوان شهر مشهد” پانزدهمین کنگره تغذیه ایران – سال ۱۳۹۷ – تهران
- زهره حسینی* – دکتر محمد صفریان- دکتر محسن عظیمی نژاد- دکتر مجید غیور مبرهن ” ارتباط بین فاکتورهای ژنتیکی سیس و ترانس فاکتور VEGF با دریافت عناصر کمیاب در خطر چاقی شکمی در مردان” سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران – سال ۱۳۹۷ -تهران
- فائزه دهک زاده- نیکتا شریعت مدار- فاطمه مولوی- فاطمه کاووسی- زهره حسینی* ” شیوع سوء تغذیه در بیماران سرطانی بیمارستان امید شهر مشهد “سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران – سال ۱۳۹۷ – تهران
- محدّثه مست علی- پریسا پور محمدی- ریحانه کیاکجوری – زهره حسینی* ” بررسی دریافت ریز مغذی ها و درشت مغذی ها در دانشجویان ۱۸ تا ۳۰ ساله شهر مشهد ” سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران -سال ۱۳۹۷- تهران
- زهره حسینی* – دکتر محمد صفریان- دکتر محسن عظیمی نژاد- دکتر مجید غیور مبرهن ” ارتباط بین فاکتورهای ژنتیکی سیس و ترانس فاکتور VEGF با دریافت عناصر کمیاب در خطر سندروم متابولیک” اولین کنگره بین المللی ” تغذیه از پایه تا تحقیقات بالینی NLRCS -سال ۱۳۹۶-مشهد –ایران
- مریم بهروز* – بهرام رشید خانی -زهره حسینی” ارتباط بین شاخص HEI غذایی و خطر بیماری ام اس در شهر تهران” اولین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران – سال ۱۳۹۳ – تهران-ایران
- مریم بهروز– بهرام رشید خانی -زهره حسینی* ” بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی و خطر بیماری ام اس ” سیزدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران -سال ۱۳۹۱- اصفهان- ایران
- مریم بهروز– بهرام رشید خانی -زهره حسینی* “ارتباط بین الگوهای غذایی و خطر بیماری ام اس” چهارمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سال ۱۳۹۱ –مشهد
- مریم بهروز– بهرام رشید خانی -زهره حسینی* ” ارتباط بین گروه های غذایی و خطر بیماری ام اس” پنجمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی سال ۱۳۹۲ –مشهد
- زهره حسینی* – دکتر مجید غیور مبرهن- سارا ستایش راد ” تعیین شاخص PAB در بیماران دیابتی شهر مشهد” پنجمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان در سال ۱۳۹۲ –مشهد
طرح های پژوهشی
- بررسی ناامنی غذایی در ۷ استان کشور براساس GPS ” معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گرگان ( ۱۳۹۵)
- ارزیابی ارتباط بین واریانت های ژنتیکی فاکتور رشد اندوتلیال (VEGF) و دریافت عناصر کمیاب در خطر ابتلا به سندروم متابولیک”- دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۳۹۳)
- ارزیابی ارتباط بین الگو های غذایی دریافتی با خطر بیماری مالتیپل اسکلروزیس -انستیتو تحقیقات تغذیه ای ایران-علوم پزشکی شهید بهشتی – تهران (۱۳۸۹)
طرح های مطالعاتی و تحقیق و توسعه
- تحقیق و ارائه نمونه سازی نان با ماندگاری بالا جهت استفاده فضانوردان در ماموریت های فضایی- پژوهشکده علوم و فناوری نوین -مشهد (۱۳۹۲-۱۳۹۳)
- بررسی گایدلاین های تغذیه ای گاواژ های بیمارستانی – گروه تغذیه دانشکده پزشکی علوم پزشکی مشهد –(۱۳۹۳)
راهنمایی پایان نامه ها و پروژه های دانشجویان
- طراحی و پیاده سازی نرم افزار تحت وب پرسش نامه بسامد خوراکی و مقایسه آن با نسخه کاغذی- علوم پزشکی وارستگان-الهه سروری (۱۴۰۰)
- ” بررسی شیوع سارکوپنی در سالمندان بالای ۵۰ سال شهر مشهد ” – علوم پزشکی وارستگان و علوم پزشکی مشهد-محمدرضا شادمند فومنی ( ۱۳۹۸)
- ” بررسی شیوع سوء تغذیه در بیماران دیالیزی با استفاده از شاخص MIS در بیماران دیالیزی شهر مشهد” – علوم پزشکی وارستگان و علوم پزشکی مشهد – مهدی حجازی ( ۱۳۹۷)
- ” بررسی ارتباط بین تعداد وعده های غذایی دریافتی با شاخص های ترکیب بدن در جمعیت شهر مشهد” – علوم پزشکی وارستگان و علوم پزشکی مشهد – فاطمه نوری ( ۱۳۹۷)
- ” بررسی شیوع سوء تغذیه در بیماران دیابتی مراجعه کننده به کلینیک دیابت پارسیان شهر مشهد ” – علوم پزشکی وارستگان -رضا رضوانی مقدم-(۱۳۹۷)
- ” بررسی اختلالات خوردن در دختران نوجوان شهر مشهد” – علوم پزشکی وارستگان- فرزانه جاوید ( ۱۳۹۶)
- “بررسی شیوع سوء تغذیه در بیماران سرطانی بیمارستان امید شهر مشهد” – علوم پزشکی وارستگان -فائزه دهک زاده-( ۱۳۹۶)
شرکت در کارگاه های آموزشی کوتاه مدت
- چگونه برند شویم؟ – علوم پزشکی وارستگان- ( ۴ساعت- مرداد ۱۴۰۱)
- آموزش نرم افزار سامانه کارا – علوم پزشکی وارستگان( ۲ ساعت -بهمن ۱۳۹۹)
- کار با نرم افزار اتوماسیون – علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت -مهر ۱۳۹۹)
- کمک های اولیه – علوم پزشکی وارستگان ( ۶ ساعت، تیر ۱۳۹۹)
- آینده پژوهی علوم تغذیه – علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت، تیر ۱۳۹۹)
- مدیریت ریسک – علوم پزشکی وارستگان( ۲ ساعت- تیر ۱۳۹۹ )
- آموزش ساخت اکانت ارکید- علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت- اردیبهشت ۱۳۹۹)
- هدف گذاری به روش ۴G – علوم پزشکی وارستگان( مرداد ۱۳۹۸)
- واراتاک (روش های نامه نگاری )– علوم پزشکی وارستگان ( ۶ ساعت- خرداد ۱۳۹۸)
- چگونه برند خود را در فضای مجازی داشته باشیم – علوم پزشکی وارستگان (۴ ساعت- فروردین ۱۳۹۸ )
- تند خوانی – علوم پزشکی وارستگان-(۲ ساعت- تیر ۱۳۹۸ )
- آنچه یک استاد یا کارمند علوم پزشکی باید از فلسفه بداند – علوم پزشکی وارستگان (۲ ساعت، بهمن ۱۳۹۸)
- بررسی تازه های رژیمی در بیماران با سندروم تخمدان پلی کیستیک -علوم پزشکی وارستگان (۵ ساعت آذر ۱۳۹۸ )
- روند رو به رشد دانشگاه های ایران و جهان – علوم پزشکی وارستگان – (۲ ساعت دی ۱۳۹۸ )
- ” آشنایی با مفاهیم امنیت غذا و تغذیه”- دانشگاه علوم پزشکی مشهد –(دی ۱۳۹۸)
- نشست “هفتمین گردهمایی تاش های کشور” – علوم پزشکی مشهد -تاش خراسان رضوی- (بهمن ۱۳۹۸)
- “تفسیر نتایج آزمایشگاهی مرتبط با وضعیت تغذیه ای”- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان -(آذر ۱۳۹۷)
- ” اصول تهیه پاورپوینت استاندارد و طرح درس”- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مشهد-( دی ۱۳۹۷)
- تولید محتوای آموزشی با Camtasia – علوم پزشکی وارستگان – (۲ ساعت، اردیبهشت ۱۳۹۷)
- روش های نوین تدریس با تاکید بر مبنای انتخاب آن ها – علوم پزشکی وارستگان – (۴ ساعت، بهمن ۱۳۹۶)
- مدیریت شبکه های اجتماعی – علوم پزشکی وارستگان – (۲ ساعت، دی ۱۳۹۶)
- شبیه سازی مدل بررسی ژنوم انسانی (GWAS) با استفاده از داده های خام HAP MAP –انستیتوی بیوتکنولوژی دانشگاه فردوسی-مشهد (۱۰ ساعت – تیر ۱۳۹۳)
شرکت در همایش ها
- چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور -علوم پزشکی مشهد -(اردیبهشت ۱۴۰۱)
- سومین کنگره بین المللی تغذیه بالینی کشور -علوم پزشکی مشهد- (بهمن ۱۳۹۸)
- اولین همایش “جیره های غذایی در شرایط اضطرار و بحران” – موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی -(آبان ۱۳۹۸)
- سمپوزیوم” آشنایی با مفاهیم امنیت غذا و تغذیه”- دانشگاه علوم پزشکی مشهد- (بهمن ۱۳۹۸)
- اولین همایش یک روزه “بررسی مکمل ها و تغذیه ورزشکاران” – مرکز آموزش عالی وارستگان – (شهریور ۱۳۹۷)
- سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران -علوم پزشکی تهران – (بهمن ۱۳۹۷)
- اولین کنگره بین المللی ” تغذیه از پایه تا تحقیقات بالینی NLRCS – علوم پزشکی مشهد (شهریور ۱۳۹۶)
- سیزدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران – علوم پزشکی اصفهان – (سال ۱۳۹۱)
- پنجمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی- علوم پزشکی مشهد- (مهر ۱۳۹۲)
- چهارمین جشنواره دانشجویان تحصیلات تکمیلی -علوم پزشکی مشهد- (مهر ۱۳۹۱)
فعالیتهای آکادمیک
هیات علمی گروه تغذیه- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان – (تیر ۱۳۹۶- تاکنون)
مدرس حق التدریس گروه پرستاری و بهداشت – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول استان گلستان- (مهر ۱۳۹۴- اسفند ۱۳۹۶)
فعالیتهای مدیریتی و اجرایی
مسئول اساتید مشاور – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (تیر۱۳۹۶- بهمن ۱۳۹۹)
عضو واحد EDC – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (اردیبهشت۱۳۹۹- بهمن ۱۳۹۹)
عضو هیات مدیره انجمن تغذیه خراسان رضوی – انجمن تغذیه خراسان رضوی –(مهر ۱۳۹۸ تا مهر ۱۴۰۰)
مسئول واحد تغذیه – ستاد مرکز بهداشت شهرستان رامیان –استان گلستان –(مهر ۱۳۹۰- شهریور ۱۳۹۱)
مسئول واحد تغذیه -بیمارستان سوختگی امام رضا شهرستان خان ببین-استان گلستان -(مهر ۱۳۹۰- شهریور ۱۳۹۱)
مسئول واحد تغذیه – مرکز بهداشت شهرستان علی آباد کتول –استان گلستان –(مرداد ۱۳۹۴- اسفند ۱۳۹۵)
مشاور علمی ارشد- شرکت نیرو مالت خراسان –مشهد –(تیرماه ۱۳۹۲-اردیبهشت ۱۳۹۳)
رژیم درمان گر- مطب خصوصی – مشهد- علی آبادکتول ( ۱۳۹۳-۱۳۹۶ )