ایمنی و کیفیت مواد غذایی (بخش دوم) عطر و طعم گوشت قرمز 1398/08/19 ارسال شده توسط مدیر وب سایت ویدئوهای تغذیه 924 بازدید http://vid.varastegan.ac.ir/wp-content/uploads/2019/11/vums-meat-2.mp4 مدرس: دکتر پرنیان پزشکی تهیه کننده: مهندس محمدزاده تاریخ تولید: آبان 98 اشتراک گذاری: برچسب ها: دکتر پزشکیعطر و طعم گوشت قرمزعلوم تغذیهگوشت قرمزویژگی های گوشت مرغوب مطالب زیر را حتما مطالعه کنید اثر کاهندگی جایگزین های نمک کم سدیم بر فشار خون مسابقه روز جهانی غذا مصاحبه با جناب آقای دکتر نعمتی روز جهانی غذا رژیم غذایی شاخص گلایسمی در بیماران مبتلا به صرع ارتورکسیا نرووزا