ایمنی و کیفیت مواد غذایی (بخش اول) 1398/08/19 ارسال شده توسط مدیر وب سایت ویدئوهای تغذیه 555 بازدید http://vid.varastegan.ac.ir/wp-content/uploads/2019/11/vums-meat-1.mp4 مدرس: دکتر پرنیان پزشکی تهیه کننده: مهندس محمدزاده تاریخ تولید: مهر 98 اشتراک گذاری: مطالب زیر را حتما مطالعه کنید اثر کاهندگی جایگزین های نمک کم سدیم بر فشار خون مسابقه روز جهانی غذا مصاحبه با جناب آقای دکتر نعمتی روز جهانی غذا رژیم غذایی شاخص گلایسمی در بیماران مبتلا به صرع ارتورکسیا نرووزا