• ۱۴۰۳-۰۲-۲۵
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

دکتر میلاد توسلی

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی

  • سمت: عضو هیات علمی
ریسرچ گیت

بیوگرافی

اینجانب  فعالیت خود را به عنوان عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در علوم پزشکی وارستگان را از مهر سال ۱۴۰۰ آغاز کرده ام.

دروسی که در علوم پزشکی وارستگان به عهده اینجانب می‎باشد، شامل: بهداشت و مسمومیت های غذایی و اثر فرایند بر ارزش مواد خوراکی از درس های گروه تغذیه و همچنین ریاضیات به میزان یک واحد درسی از گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی می‌باشد.

علایق آموزشی و پژوهشی من بیشتر در زمینه میکروبیولوژی موادغذایی، مسمومیت های غذایی، بسته بندی بیوپلیمری مواد غذایی، غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک ها می باشد.

تلاش من در زمینه تحقق اهداف عالی آموزشی و پژوهشی علوم پزشکی وارستگان و با تاکید بر استفاده از جدیدترین آموزه‎های رشته تخصصی خود جهت تسلط علمی، به روز نگاه داشتن اطلاعات آموزشی و انتقال هر چه کامل‎تر آن به دانشجویان عزیز می‌باشد. همچنین طبق آنچه همیشه مورد تاکید مدیران محترم بوده است، تشویق و آموزش دانشجویان جهت کسب مهارت های شغلی، فردی و ارتباطی برای کسب مناسب ترین موقعیت های شغلی پس از فارغ‌التحصیلی همواره مد نظر ماست.

علایق پژوهشی:

پیشینه تحصیلات دانشگاهی:

دکتری تخصصی (PhD)

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کارشناسی ارشد

رشته تحصیلی: بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کارشناسی

رشته تحصیلی: بهداشت محیط دانشگاه: دانشگاه علوم پزشکی گناباد