عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی
- سمت: مدیر گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)
- ایمیل: pezeshkip@varastegan.ac.ir
بیوگرافی
اینجانب از سال ۱۳۹۲ در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستم. از سال ۹۲ – ۱۴۰۰ در گروه علوم تغذیه مشغول به خدمت بوده که در دو دوره ۹۳-۹۴ و ۹۶ تا ۹۸ نیز به عنوان مدیر گروه تغذیه فعالیت داشتم. سپس در سال ۱۴۰۰ همزمان با تاسیس رشته علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) به عنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه این رشته همکاری خود را ادامه دادم. همچنین این افتخار را داشتم که به مدت ۱۸ ماه (۹۸-۹۹) با عنوان معاون پژوهش و فناوری به مرکز و دانشجویان عزیز خدمت کنم.
از علایق آموزشی و پژوهشی اینجانب می توان به میکروبیولوژی مواد غذایی، مسمومیت های مواد غذایی، شیمی و بیوشیمی مواد غذایی،کنترل کیفیت مواد غذایی مواد غذایی فراسودمند و پروبیوتیکها و نقش آن در سلامت اشاره کرد.
دروسی که تا کنون بر عهده من بوده است عبارتند از: میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی و تجزیه مواد غذایی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی، اکولوژی غذا و تغذیه، بهداشت و مسمومیت های مواد غذایی، اثر فرایند بر ارزش غذا، میکروب شناسی پزشکی و کاراموزی در عرصه صنایع غذایی.
استفاده از دانش کسب شده در کلاس ها در حوزه علوم غذایی و کاربرد آن در علم تغذیه و یادگیری مفهومی و استنباطی دروس جز اصول کار من در کلاس ها بوده و همواره تاکید من در کاربرد عملی تئوری های آموزش داده شده در مهارت های شغلی آینده دانشجویانم است.
علایق پژوهشی:
- میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری شناسی – ویروس شناسی- قارچ شناسی)
- مسمومیتهای مواد غذایی
- شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
- کنترل کیفیت مواد غذایی
- مواد غذایی فراسودمند
- پروبیوتیکها و نقش آن در سلامت
پیشینه تحصیلات دانشگاهی:
دکتری تخصصی (PhD)
کارشناسی ارشد
کارشناسی
- تدریس دروس تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
- تدریس در مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی تابران در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ و۹۳
- تدریس در مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد (شهید هاشمی نژاد) در سال تحصیلی ۹۴-۹۳
- تدریس در دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نیمسال مهر ۱۳۹۶
- عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
- عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۴۰۰ تا کنون
دروس تدریس شده
- میکروبیولوژی عمومی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- شیمی و تجزیه مواد غذایی
- اصول نگهداری مواد غذایی
- اکولوژی غذا و تغذیه
- بهداشت و مسمومیت های غذایی
- اثر فرایند بر ارزش غذا
- اصول بهداشت مواد غذایی
- میکروبیولوژی صنعتی
- بهداشت و محیط زیست
- بهداشت و ایمنی کارخانجات مواد غذایی
- صنایع محصولات غذایی سنتی
- تکنولوژی پس از برداشت
- صنایع تخمیری
- صنایع لبنیات
- تصفیه آب و فاضلاب
- صنایع قنادی و تنقلات
- تغذیه
- زیست شناسی عمومی
کارگاه های تدریس شده
- تدریس کارگاه آموزشی ” فرآورده های پروبیوتیک و اثرات سلامتی بخش آنها “، آذرماه ۱۳۹۷- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- تدریس کارگاه آموزشی “دانستنی های مواد غذایی”، تیرماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- تدریس کارگاه آموزشی” ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi”، مهرماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- تدریس کارگاه آموزشی” غنی سازی مواد غذایی”، شهریور ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- تدریس کارگاه موزشی آموزشی” تاثیر استفاده از مایکروویو بر ارزش غذا”، آبان ماه ۱۴۰۰- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
کتاب
- ” حمایت تغذیه ای در افراد مبتلا به سرطان : نحوه دریافت غذا قبل، حین و بعد از درمان سرطان ” با همکاری دانشجویان وارستگان – ۱۴۰۱
مقالات در ژورنال ها
- Majid Ghayour-Mobarhan; Rahim Vakili; Mohammad Safarian; Monireh Dahri; Maral Amini; Mostafa Abrishami; Gordon Ferns; Mohsen Nematy. Comparison of The Effect of Ketogenic Diet and Low Caloric Diet On Weight Loss in Iranian Obese and Overweight Children. Journal of nutrition fasting and health.(2018)
- Elyas Nattagh-Eshtivani, Monireh Dahri, Mazyar Hashemilar, Ali Tarighat-Esganjani. The effect of Coenzyme Q10 supplementation on serum levels of lactate, pyruvate, matrix metalloproteinase 9 and nitric oxide in women with migraine. A double blind, placebo, controlled randomized clinical trial. European journal of integrative medicine. (2018)
- Elyas Nattagh-Eshtivani, Mahmood Alizadeh Sani, Monireh Dahri, Faezeh Ghalichi, Abed Ghavami, Pishva Arjang, Ali Tarighat-Esfanjani. The role of nutrients in the pathogenesis and treatment of migraine headaches: Review. Biomedicine & Pharmacotherapy (2018)
- Hamid Reza Kianifar, Hamid Ahanchian, Mohammad Safarian, Asma Javid, Alireza Farsad-Naeimi, Seyed Ali Jafari, Mohammad Ali kiani, Monireh Dahri*. Effects of Synbiotics on Anthropometric Indices of Obesity in Children: A Randomized Double-blind Placebo-Controlled Pilot Study. Topics in clinical nutrition (2018)
- Monireh Dahri, Ali Tarighat-Esfanjani, Mohammad Asghari-Jafarabadi, Mazyar Hashemilar. Oral coenzyme Q10 supplementation in patients with migraine: Effects on clinical features and inflammatory markers. Nutritional Neuroscience . (2018)
- Monireh Dahri, Mazyar Hashemilar, Mohammad Asghari-Jafarabadi Ali Tarighat-Esfanjani. Efficacy of coenzyme Q10 for the prevention of migraine in women: A randomized, double-blind, placebo-controlled study. European journal of integrative medicine. (2017)
- Beytollah Alipour, Mahdieh Abbasalizad Farhangi, Somayye Asghari,
- Farshad Amirkhizi, Monireh Dahri, Nasim Abedimanesh, Alireza FarsadNaimi & Shiva Hojegani. Child-Specific Food Insecurity and Its
- Sociodemographic and Nutritional Determinants among Iranian Schoolchildren. Ecology of Food and Nutrition (2016)
- A Khodabakhshi, M Ghayour-Mobarhan, H Rooki, R Vakili, S-I Hashemy, SR Mirhafez, M-T Shakeri, R Kashanifar,R Pourbafarani, H Mirzaei, M Dahri, M Mazidi, G Ferns and M Safarian.Comparative measurement of ghrelin, leptin, adiponectin,EGF and IGF-1 in breast milk of mothers with overweight/obese and normal-weight infants. European Journal of Clinical Nutrition (2014), 1–۵
- Seyedeh Neda Mousavi, Monireh Dahri, Mohsen Nematy,Fatemeh Kazemi, Abdolreza Norouzy, Seyed Javad Purafzali Firouzabadi. 2011 World Nutrition Day Report in Training, Research and Clinical Ghaem Hospital in Mashhad . GMJ. 2012;1(2):84-87
- Journal of the European Society for Clinical Nutrition and Metabolism: Clinical Nutrition (special Congress supplement, published by Elsevier) ,Influence of obesity on timing of menarche
- Mohammad Safarian, Rahim Vakili, Amirhossein Sahebkar, Mohsen Nematy, Monireh Dahri, Shima Tavallaie, Elham Lotfian, Mona Khorashadizadeh, Gordon Ferns, Majid Ghayour-Mobarhan. Effect of a High Dairy Diet on Serum Antibody Titers to Heat Shock Protein 27 in Overweight and Obese Children. Iranian Journal of Pediatrics, ۲۰۰۹;۱۹(۱) : ۴۱-۴۶
- Ghayour-Mobarhan M, Sahebkar A, Vakili R, Safarian M, Nematy M, Lotfian E, Khorashadizadeh M, Tavallaie S, Dahri M, Ferns G. Investigation of the effect of high dairy diet on body mass index and body fat in overweight and obese children. Indian J Pediatr. 2009 Nov;76(11):1145-50
- بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۵-۱۱ ساله شهر مشهد – منیر دهری، محمد صفریان، مجید حاجی فرجی، آناهیتا هوشیارراد، علیرضا ابدی -مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد – زمستان ۸۹ ، شماره۳، صفحات ۲۴۵-۲۵۳
- بررسی کفایت حمایت تغذیه ای بیماران NPO شده در بیمارستان فوق تخصص کودکان دکتر شیخ مشهد – مرضیه زیلایی ،عبدالرضا نوروزی، بهاره ایمانی، غلامرضا خادمی، محمد صفریان، منیر دهری – مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد- آذر ۱۳۹۲، شماره ۵، صفحات ۳۱۲-۳۰۷
- ارتباط عوامل تغذیه ای و فعالیت فیزیکی با شدت درد در دیسمنوره اولیه – سهیلا دوانقی، علی طریقت اسفنجانی، منیره دهری – فصلنامه سلامت و مراقبت دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل – تابستان ۱۳۹۵، شماره ۲، صفحات ۱۰۰-۹۳
مقالات در کنگره ها
- چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی ایران – مشهد ۱۴۰۱ (پوستر با همکاری دانشجویان وارستگان)”Potential Roles of Selenium in the Prevention of Alzheimer’s Disease”
- چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی ایران – مشهد ۱۴۰۱ (پوستر با همکاری دانشجویان وارستگان)”Effect of Liraglutide on adults obesity and weight loss”
- کنگره کشوری تازه های چالشهای درمانی و تغذیه در بیماریهای نفرولوژی کودکان – مشهد ۱۴۰۰ (پوستر با همکاری دانشجویان وارستگان)”Plant-based diets to ameliorate the complications of chronic kidney disease”
- کنگره کشوری تازه های چالشهای درمانی و تغذیه در بیماریهای نفرولوژی کودکان – مشهد ۱۴۰۰ (پوستر با همکاری دانشجویان وارستگان)” Vitamin D Supplementation on Bone Markers in Chronic Kidney Disease “
- سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران- تهران ۱۳۹۷ (پوستر)”Oral coenzyme Q10 supplementation in patients with migraine: Effects on clinical features and inflammatory markers”
- سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران- تهران ۱۳۹۷(پوستر)” Efficacy of coenzyme Q10 for the prevention of migraine in women: A randomized, double-blind, placebo-controlled study”
- اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران-تهران ۱۳۹۳ (پوستر)”Association between household food insecurity and nutritional status of children aged 7-11 in Tabriz,Iran “
- اولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران-تهران ۱۳۹۳ (پوستر)”Household food security and association factors among primary-school students in Tabriz,Iran “
- دوازدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران-اصفهان ۱۳۹۱ با عنوان : پیگیری سه ساله بیماران مبتلا به آترزی مری جراحی شده در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان دکتر شیخ (سخنرانی)
- اولین همایش ملی جایزه تحول و تعالی سازمانی بخش سلامت ، ایران –مشهد ۱۳۹۱ با عنوان : راه اندازی واحد ممیزی بالینی در بخش تغذیه بالینی بیمارستان قائم (عج) مشهد و نتایج آن در ارتقاء خدمات تغذیه ای ارائه شده به بیماران (پوستر)
- اولین کنگره بین المللی تغذیه ، رشد و تکامل در نوزادان و کودکان – مشهد ۱۳۹۰با عنوان : مقایسه الگوی رشد پسران کمتر از ۵ سال شهری و روستایی در استان خراسان رضوی (پوستر)
- اولین کنگره بین المللی تغذیه ، رشد و تکامل در نوزادان و کودکان – مشهد ۱۳۹۰ با عنوان : مقایسه الگوی رشد دختران کمتر از ۵ سال شهری و روستایی در استان خراسان رضوی (پوستر)
- یازدهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران- شیراز ۱۳۸۹ با عنوان : نتایج طرح روز جهانی تغذیه در بیمارستان قائم مشهد و مقایسه آن با آمارهای جهانی (سخنرانی)
- سی و دومین کنگره بین المللی انجمن تغذیه بالینی و متابولیسم اروپا – فرانسه – سپتامبر ۲۰۱۰ با عنوان : تاثیر چاقی بر زمان منارک، هم چنین برگزیده شدن این مقاله به عنوان یکی از ۳۰ برنده جایزه Travel Fellowship تحت نام پژوهشگر جوان (پوستر)
- -Article with the title of “Influence of obesity on timing of menarche”: Has been accepted for poster presentation at the ESPEN 2010 and has been awarded an ESPEN 2010 travel fellowship
- دومین کنگره سراسری سندرم متابولیک ، چاقی و دیابت ایران- زنجان ۱۳۸۹ (پوستر)
- دومین کنگره پیشگیری و درمان چاقی در ایران- تهران ۱۳۸۸ با عنوان : بررسى رابطه اضافه وزن وچاقى با وضعیت تغذیه و سن بلوغ دختران ۱۵-۱۱ ساله شهر مشهد (سخنرانی)
- دهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران- تهران ۱۳۸۷ با عنوان : شیوع کم وزنى ، اضافه وزن وچاقى و ارتباط آن با فاکتورهاى اجتماعى اقتصادى در دختران نوجوان مشهد (پوستر)
- دهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران- تهران ۱۳۸۷ با عنوان : شیوع کم وزنى ، اضافه وزن و چاقى و ارتباط آن با توزیع چربى در بدن دختران نوجوان مشهد (پوستر)
- نهمین کنگره بین المللی تغذیه ایران- تبریز ۱۳۸۵ با عنوان : بررسى عوارض متابولیک وقلبى عروقى کودکان و نوجوانان چاق (سخنرانی)
پایان نامه ها
دکترای تخصصی (Ph.D):
- دکترای تخصصی علوم تغذیه و رژیم درمانی-دانشگاه علوم پزشکی تبریز- تبریز-ایران : ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۶
عنوان پایان نامه دوره دکترا: ” بررسی اثرمکمل خوراکی Q10-Co بر وضعیت تغذیه، حملات میگرنی، شاخصهای التهابی، وضعیت استرس اکسیداتیو و سطح CGRP در زنان مبتلا به میگرن”
استاد راهنما: دکتر علی طریقت اسفنجانی–استاد گروه تغذیه علوم پزشکی تبریز
کارشناسی ارشد (MSc):
- کارشناسی ارشد علوم تغذیه و رژیم درمانی- دانشگاه علوم پزشکى شهید بهشتى ، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایى کشور – تهران-ایران : ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۸
عنوان پایان نامه دوره کارشناسی ارشد: ” بررسی ارتباط اضافه وزن و چاقی با سن بلوغ در دختران ۱۵-۱۱ ساله شهر مشهد”
اساتید راهنما: دکتر مجید حاجی فرجی–دانشیار گروه تغذیه علوم پزشکی شهید بهشتی/ دکتر محمد صفریان-استاد گروه تغذیه علوم پزشکی مشهد
طرح های تحقیقاتی
- طرح پژوهشی ” بررسی شیوع و عوامل موثر بر سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال شهرستان مشهد در سال ۱۳۹۸″ گروه تغذیه ، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- طرح پژوهشی ” فراوانی و علل مصرف مکمل های ورزشی در ورزشکاران باشگاههای بدنسازی آقایان شهر مشهد در سال ۱۳۹۷″ گروه تغذیه ، مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
- طرح پژوهشی ” بررسی اثرمکمل خوراکی Q10-Co بر وضعیت تغذیه، حملات میگرنی، شاخصهای التهابی، وضعیت استرس اکسیداتیو و سطح CGRP در زنان مبتلا به میگرن ” گروه تغذیه ، دانشکده تغذیه و علوم غذایی-دانشگاه علوم پزشکی تبریز
- طرح پژوهشی “بررسی ااثر اثرمکمل خوراکی Q10-Co بر سطوح سرمی لاکتات، پیروات، نیتریک اکساید و ماتریکس متالو پروتئیناز ۹ در زنان مبتلا به میگرن” گروه تغذیه ، دانشکده تغذیه و علوم غذایی-دانشگاه علوم پزشکی تبریز
- طرح پژوهشی “بررسى مقایسه ای میزان انرژی ، هورمون هاو فاکتورهای رشد موجود در شیر مادران شیرخواران دچار اضافه وزن در مقایسه با شیرخواران با وزن معمولی” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “بررسی اثر پروبیوتیک بر اندکس های بالینی چاقی در کودکان چاق مراجعه کننده به کلینیک غدد و گوارش کودکان” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی” بررسی مقایسه ای تاثیر مصرف خوراکی مکمل آرژینین و سیترولین بر پیش آگهی بیماران بدحال بستری در بخش مراقبت های ویژه دریافت کننده تغذیه روده ای” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “مقایسه اثربخشی فرمولای روده ای تهیه شده در بیمارستان و فرمولای استاندارد در بیماران ترومایی بخش مراقبت های ویژه” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “بررسى رابطه وزن تولد و زمان بلوغ در دختران ۱۵-۱۱ ساله شهر مشهد” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “بررسى تأثیر رژیم با کلسیم بالا در مقایسه با رژیم کم کالرى در کاهش وزن کودکان ” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “بررسى مقاومت به انسولین در کودکان چاق” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- طرح پژوهشی “بررسى تأثیر رژیم غذایی با درصد بالای چربی در کاهش وزن نوجوانان چاق نسبت به رژیم غذایی کم کالری” گروه تغذیه -دانشگاه علوم پزشکی مشهد
فعالیت های آکادمیک
- عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۴۰۰ تا کنون
- عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
- استاد مدعو دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نیمسال مهر ۱۳۹۶
- استاد مدعو مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد (شهید هاشمی نژاد) در سال تحصیلی ۹۴-۹۳
- استاد مدعو مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی تابران در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ و۹۳
- استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
فعالیت های مدیریتی و اجرایی
- مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی در سال ۱۳۸۸
- عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
- مدیر گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در دو دوره از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸
- معاون پژوهش و فناوری، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹
- مدیر گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۰ تا کنون
- مسئول فعالیت های فرهنگی- دانشجویی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۱ تا کنون
داوری مقالات در مجلات و همایش ها
- عضو کمیته علمی و اجرایی همایش ملی “علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی”، دی ماه۱۳۹۳.دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه
- عضو کمیته علمی کنفرانس علمی “مکمل یاری و تغذیه ورزشی”، مهرماه ۱۳۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس
- عضو کمیته علمی کنفرانس علمی “تازه های تغذیه و رژیم درمانی در سندروم تخمدان پلی کیستیک”، آبان ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس
- عضو کمیته داوری مجله علمی – پژوهشی “پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی” – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی.
- عضو کمیته داوری انتشارات علوم پزشکی وارستگان.
عضویت در شوراها و کمیته ها
- عضو هیئت رئیسه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای آموزشی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای پژوهشی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای فرهنگی – دانشجویی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۴۰۱ تاکنون
- عضو کمیته فنی متناظر کدکس مواد غذایی از سال ۱۳۹۷ تاکنون
- عضو کمیته توانمندسازی اعضاء هیات علمی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در سال تحصیلی۱۳۹۹
- عضو کمیته پژوهش در آموزش، طرح های نوآورانه آموزشی و دانش پژوهی پزشکی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در سال تحصیلی۱۳۹۹
- عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به شماره نظام ۱۰۰۹۸۱۸۴۴۷
شرکت در کارگاه ها
- کسب گواهی نامه آموزشی” Food Hygiene ” اردیبهشت ۱۳۸۸ . معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران.
- کسب گواهی نامه دوره ی آموزشی PCR Multiplex PCR- و الکتروفورز. زمستان ۸۹. پژوهشکده فناوری های زیستی- دانشگاه فردوسی
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی Quantitative Microbial Risk Assessment (ارزیابی کمی خطرات میکروبی، مبانی و کاربردها). بهار ۱۳۹۱. دانشگاه فردوسی مشهد.
- کسب گواهی نامه آموزشی “ELISA 1” . پاییز ۹۱. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی ” مدیریت در صنایع غذایی” . بهار ۱۳۹۱. سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” آموزش ایمنی، حفاظتی و مدیریت آزمایشگاه”. آذر ۱۳۹۱. دانشگاه فردوسی مشهد.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “روش های نوین تدریس” . بهمن ۱۳۹۳. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی “اصول، مبانی،روش ها و فنون مشاوره” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” روش های تغییر و اصلاح رفتار” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” روانشناسی رشد جوانان” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی “روش های مصاحبه و گزارش نویسی” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” آموزش سخنرانی و فن بیان “. شهریور ۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی ” کمک های اولیه “. شهریور ۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “Systematic review” . آذر ۱۳۹۶. شرکت تعاونی خدمات بهداشتی درمانی ضامن سلامتی. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “مکمل یاری و تغذیه ورزشی” . مهر ۱۳۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “تقلبات مواد غذایی با منشأ دامی” . بهمن ۱۳۹۷. دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” تفسیر نتایج آزمایشگاهی مرتبط با وضعیت تغذیه ای ” . اسفند ۱۳۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” روش های ارزشیابی دانشجویان ” . خرداد ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” فلوشیپ پژوهشی ” . اردیبهشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد.
- کارگاه آموزشی ” ارزشیابی آموزشی”. تیرماه ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” رزومه نویسی”. خرداد ماه ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی – Moodle”. فروردین ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آینده پژوهی علوم تغذیه “. تیرماه ۱۳۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آینده پژوهی علوم ازمایشگاهی “. اردیبهشت ۱۳۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آنچه یک استاد یا کارمند علوم پزشکی باید از فلسفه بداند “. بهمن ماه ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” انواع تیپ شخصیتی بر اساس مدل “ MBTI .ابان ماه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” انواع تیپ شخصیتی بر اساس مدل “ DISC .شهریور ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
شرکت در همایش ها
- شرکت در هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، مهرماه ۱۳۸۷ – مشهد مقدس
- شرکت در اولین کنفرانس بین المللی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، اردیبهشت ۱۳۸۸ – تهران
- شرکت در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، آذرماه ۱۳۹۰- تهران
- شرکت در سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، شهریور ماه ۱۳۹۱ – مشهد مقدس
- شرکت در همایش جهانی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،پارک علم و فناوری خراسان رضوی- مهرماه۱۳۹۱
- شرکت در همایش جهانی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،پارک علم و فناوری خراسان رضوی- مهرماه۱۳۹۲
- شرکت در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، آبان ماه ۱۳۹۲- شیراز
- شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا، مرداد ۱۳۹۳ – مشهد مقدس
- شرکت در همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی، دی ماه۱۳۹۳- دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه
- شرکت در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. مهرماه ۱۳۹۵. تهران.
- شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه، از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی، شهریور ۱۳۹۶. مشهد مقدس
- شرکت در همایش علمی یک روزه “مکمل یاری و تغذیه ورزشی”، مهرماه ۱۳۹۷. مشهد مقدس
- شرکت در سومین کنگره بینالمللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران، آذرماه ۱۳۹۷ – تهران.
- شرکت در همایش علمی یک روزه “تفسیر نتایج داده های آزمایشگاهی”، اسفندماه ۱۳۹۷. مشهد مقدس
- شرکت در نخستین جشنواره غذای سالم، مهرماه ۱۳۹۸. مشهد مقدس.
- شرکت در کنفرانس علمی “تازه های تغذیه و رژیم درمانی در سندروم تخمدان پلی کیستیک”، آبان ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس
- شرکت در سومین کنگره بین المللی تغذیه بالینی، بهمن ماه ۱۳۹۸. مشهد مقدس
مهارت های آزمایشگاهی
- آزمون های کشت میکروبی
- الایزا
- PCR
- ژل الکتروفورز
- کار با دستگاه سوکسله
- کار با دستگاه کلونجر
- کار با دستگاه کجلدال
- انواع آزمون های شیمیایی (اندازه گیری قند، پروتئین، نمک، اسیدیته، آزمون های شیمیایی آب و……)
زبان
- دارای مدرک زبان MSRT از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- دارای مدرک تکمیل دوره Advance (Pre FCE) زبان انگلیسی از کانون زبان دانشگاه فردوسی
مهارت های کامپیوتری
- آشنایی کامل با نرم افزارOffice
- آشنایی کامل با نرم افزارهای آماری MSTAST,MINITAB, SlideWrite, Neurosolution, Matlab
- آشنایی کامل با نرم افزار های روش های تدریس نوین نظیر prezi, Camtasia , Adobe connect
- آشنایی کامل با سیستم های آموزش مجازی (e- learning)
- آشنایی کامل با نرم افزار فتوشاپ
جوایز و افتخارات
- کسب رتبه اول دانشجویان صنایع غذایی ورودی ۱۳۸۳ در سال های ۸۵ و ۸۶ و رتبه دوم در سال ۸۷
- کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون ورودی
- کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۷
- کسب رتبه دوم در آزمون دکتری رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در سال ۱۳۸۹
- کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع دکتری بدون آزمون ورودی
- کسب عنوان دانشجوی ممتاز دوره دکتری از سوی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد