آماده سازی، ذخیره و نگهداری موادغذایی در شرایط مناسب باعث به حداقل رساندن آلودگی های میکروبی، فیزیکی
و شیمیایی می شود و تضمین کننده ایمنی غذا است. علاوه بر این زمان و نحوه نگهداری مواد غذایی در پیشگیری از
اتلاف مواد مغذی و حفظ ارزش غذایی مح صولات نیز موثر ا ست. گاهی اوقات بعد از م صرف بخ شی از موادغذایی در
مورد زمان نگهداری آن در یخچال و یا فریزر دچار سررردرگمی می شررویی. آیا مرت پخعه بعد از دو روز قابل مصرررف
اسررتب بعد از خرید گوشررت خام تا چه زمانی می توانی آن را در یخچال نگهداری کنیب نگهداری نان در فریزر تا چه
زمانی از کیفیت آن نمیکاهدب آجیل عید را در یخچال نگهداری کنی یا فریزرب شررما در اغ ب اوقات با توجه به تغییر
رنگ، بو و یا بافت مح صولات معوجه تاریخ انق ضاء م صرف آن ها می شوید اما گاهی ممکن ا ست تغییرات ظاهری در
غذا اتفاق نیفعد و م صرف آن باعث م سمومیت غذایی شود. افزایش بار میکروبی و تولید سموم در شرایط نامنا سب
خطر عفونت ها و مسمویت های غذایی را افزایش می دهد. این کعاب برای سلامت شما ترجمه و گردآوری شده است
و امیدوارم که بعواند دغدغه های شما در زمینه ی نگهداری و مصرف موادغذایی را کاهش دهد.
دکتر پریسا زارعی شرق
دکتری تخصصی تکنولوژی غذایی
عضو هیات علمی گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان
مرضیه سخاوتی فر
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
ویراستار:
ساناز آرزم جو
ناشر: خلیلی
چاپ: اول