• ۱۴۰۳-۰۹-۰۲
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

دکتر پرنیان پزشکی

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی

  • سمت: مدیر گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)
ریسرچ گیت
دکتر پرنیان پزشکی

بیوگرافی

اینجانب از سال ۱۳۹۲ در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستم. از سال ۹۲ – ۱۴۰۰ در گروه علوم تغذیه مشغول به خدمت بوده که در دو دوره ۹۳-۹۴ و ۹۶ تا ۹۸ نیز به عنوان مدیر گروه تغذیه فعالیت داشتم. سپس در سال ۱۴۰۰ همزمان با تاسیس رشته علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) به عنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه این رشته همکاری خود را ادامه دادم. همچنین این افتخار را داشتم که به مدت ۱۸ ماه (۹۸-۹۹) با ‎عنوان معاون پژوهش و فناوری به مرکز و دانشجویان عزیز خدمت کنم.

از علایق آموزشی و پژوهشی اینجانب می توان به میکروبیولوژی مواد غذایی، مسمومیت های مواد غذایی، شیمی و بیوشیمی مواد غذایی،کنترل کیفیت مواد غذایی مواد غذایی فراسودمند و پروبیوتیک‎ها و نقش آن در سلامت اشاره کرد.

دروسی که تا کنون بر عهده من بوده است عبارتند از: میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی و تجزیه مواد غذایی، اصول و روش‎های نگهداری مواد غذایی، اکولوژی غذا و تغذیه، بهداشت و مسمومیت ‎های مواد غذایی، اثر فرایند بر ارزش غذا، میکروب شناسی پزشکی و کاراموزی در عرصه صنایع غذایی.

استفاده از دانش کسب شده در کلاس ‎ها در حوزه علوم غذایی و کاربرد آن در علم تغذیه و یادگیری مفهومی و استنباطی دروس جز اصول کار من در کلاس‎ ها بوده و همواره تاکید من در کاربرد عملی تئوری ‎های آموزش داده شده در مهارت‎ های شغلی آینده دانشجویانم است.

علایق پژوهشی:

پیشینه تحصیلات دانشگاهی:

دکتری تخصصی (PhD)

رشته تحصیلی: میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی ارشد

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد