عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی
- سمت: مدیر گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)
- ایمیل: pezeshkip@varastegan.ac.ir
بیوگرافی
اینجانب از سال ۱۳۹۲ در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستم. از سال ۹۲ – ۱۴۰۰ در گروه علوم تغذیه مشغول به خدمت بوده که در دو دوره ۹۳-۹۴ و ۹۶ تا ۹۸ نیز به عنوان مدیر گروه تغذیه فعالیت داشتم. سپس در سال ۱۴۰۰ همزمان با تاسیس رشته علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) به عنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه این رشته همکاری خود را ادامه دادم. همچنین این افتخار را داشتم که به مدت ۱۸ ماه (۹۸-۹۹) با عنوان معاون پژوهش و فناوری به مرکز و دانشجویان عزیز خدمت کنم.
از علایق آموزشی و پژوهشی اینجانب می توان به میکروبیولوژی مواد غذایی، مسمومیت های مواد غذایی، شیمی و بیوشیمی مواد غذایی،کنترل کیفیت مواد غذایی مواد غذایی فراسودمند و پروبیوتیکها و نقش آن در سلامت اشاره کرد.
دروسی که تا کنون بر عهده من بوده است عبارتند از: میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی و تجزیه مواد غذایی، اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی، اکولوژی غذا و تغذیه، بهداشت و مسمومیت های مواد غذایی، اثر فرایند بر ارزش غذا، میکروب شناسی پزشکی و کاراموزی در عرصه صنایع غذایی.
استفاده از دانش کسب شده در کلاس ها در حوزه علوم غذایی و کاربرد آن در علم تغذیه و یادگیری مفهومی و استنباطی دروس جز اصول کار من در کلاس ها بوده و همواره تاکید من در کاربرد عملی تئوری های آموزش داده شده در مهارت های شغلی آینده دانشجویانم است.
علایق پژوهشی:
- میکروبیولوژی مواد غذایی (باکتری شناسی – ویروس شناسی- قارچ شناسی)
- مسمومیتهای مواد غذایی
- شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
- کنترل کیفیت مواد غذایی
- مواد غذایی فراسودمند
- پروبیوتیکها و نقش آن در سلامت
پیشینه تحصیلات دانشگاهی:
دکتری تخصصی (PhD)
کارشناسی ارشد
کارشناسی
فعالیت های آکادمیک
- استاد مدعو گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
- استاد مدعو مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی تابران در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ و۹۳
- استاد مدعو گروه صنایع غذایی، مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد (شهید هاشمی نژاد) در سال تحصیلی ۹۴-۹۳
- استاد مدعو گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نیمسال مهر ۱۳۹۶
- عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
- عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۴۰۰ تا کنون
- استاد مدعو گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۴۰۳
- مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی در سال ۱۳۸۸
فعالیت های مدیریتی و اجرایی
- مدیر گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۱ تا کنون
- عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۰ تاکنون
- مسئول فعالیت های دانشجویی فرهنگی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۱ تاکنون
- عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
- مدیر گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در دو دوره از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸
- معاون پژوهش و فناوری، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹
- استاد مشاور دانشجویان کارشناسی تغذیه (ورودی۱۳۹۳ – ۱۳۹۴-۱۳۹۶) و صنایع غذایی (۱۴۰۱ -۱۴۰۳)
- مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی در سال ۱۳۸۸
سابقه تدریس
- میکروبیولوژی عمومی :علوم پزشکی وارستگان – ۱۸ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
- آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی :علوم پزشکی وارستگان – ۲۰ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
- میکروبیولوژی مواد غذایی:علوم پزشکی وارستگان – ۲۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
- آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی:علوم پزشکی وارستگان – ۲۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
- شیمی و تجزیه مواد غذایی : علوم پزشکی وارستگان – ۲۲ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون)
- آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی: علوم پزشکی وارستگان – ۱۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷)
- شیمی مواد غذایی ۱ : علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال (۱۴۰۰ تاکنون)
- شیمی مواد غذایی ۲ : علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال (۱۴۰۰ تاکنون)
- صنایع قند: علوم پزشکی وارستگان – ۲ نیمسال (۱۴۰۲ تاکنون)
- اصول نگهداری مواد غذایی : وارستگان – ۱۹ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۳ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳) / دانشگاه فردوسی مشهد ۱ نیمسال (۱۴۰۳ تا کنون)
- میکروبیولوژی صنعتی : وارستگان – ۲ نیمسال (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) / علوم پزشکی نیشابور – ۱ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷) / آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد ۱ نیمسال (۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴)
- آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی : علوم پزشکی وارستگان – ۱ نیمسال (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲)
- اکولوژی غذا و تغذیه: علوم پزشکی وارستگان – ۵ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵)
- بهداشت و مسمومیت های غذایی: علوم پزشکی وارستگان – ۳ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۳)
- اثر فرایند بر ارزش غذا : علوم پزشکی وارستگان – ۱۶ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون)
- میکروب شناسی پزشکی : علوم پزشکی وارستگان – ۲ نیمسال (۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰)
- اصول بهداشت مواد غذایی: علوم پزشکی نیشابور – ۱ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷)
- کاراموزی در عرصه صنایع غذایی: علوم پزشکی وارستگان – ۲۱ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲)
- بهداشت و محیط زیست: آموزش عالی غیرانتفاعی تابران – ۲ نیمسال (۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳)
- بهداشت و ایمنی کارخانجات مواد غذایی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱)
- صنایع محصولات غذایی سنتی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱)
- تکنولوژی پس از برداشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۴ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲)
- صنایع تخمیری: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲)
- صنایع لبنیات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)
- تصفیه آب و فاضلاب: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰)
- صنایع قنادی و تنقلات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)
- تغذیه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۳ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳)
- زیست شناسی عمومی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۴ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
کارگاه های تدریس شده
- چگونه یک مقاله علمی خوب بنویسیم؟، اردیبهشت ۱۴۰۳ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- اصول و مهارت های پایه در آزمایشگاه میکروب شناسی، مرداد ماه ۱۴۰۱ / آبان ۱۴۰۲- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- اثر مایکروویو بر ارزش غذا، بهمن ماه ۱۴۰۰- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- آشنایی با خط تولید و استانداردهای فرآورده های گوشتی، مهر ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- غنی سازی مواد غذایی، شهریور ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- ارزیابی کمی مخاطرات میکروبی، مبانی و کاربردها، تیر ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- اصول و روش های نگهداری مواد غذایی، دی ماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- دانستنی های مواد غذایی، آبان ماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi، مهرماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- فرآورده های پروبیوتیک و اثرات سلامتی بخش آنها ، آذرماه ۱۳۹۷- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- اصول ارزشیابی صحیح دانشجویان ، مرداد ماه ۱۳۹۵- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کار تیمی، مرداد ماه ۱۳۹۴- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
کتاب
- حبیبی نجفی, محمدباقر و پزشکی، پرنیان. مسمومیت های مواد غذایی. در دست تدوین.(گواهی همکاری)
مقالات در ژورنال ها
- Habibi Najafi, M. B., Pezeshki, P. Bacterial mutation: Types, Mechanisms and Mutant detection methods: A REVIEW. European Scientific Journal. ۲۰۱۳. Vol.4, p 628-638.
- Pezeshki, P., Pournia, KH. Evaluation of pressure treatments on microorganisms. Journal of Middle East Applied Science and Technology. ۲۰۱۴. Issue 12(4), p 372-377.
- Pezeshki, P., Elahi, M., Maskooki, A. M. 2014. Evaluation of raisin as substrate in comparison with molasses in baker’s yeast production. International Journal of Basic and Applied Sciences. (Accepted)
- Pezeshki, P., Yavarmanesh, M., Habibi Najafi, M. B., Abbaszadegan, M., Mohebbi, M. Effect of meat aging on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on lamb meat. Journal of Food Safety. Vol: 17(3). doi:10.1111/jfs.12336.
- Pezeshki, P., Yavarmanesh, M., Habibi Najafi, M. B., Mohebbi, M., Abbaszadegan, M. Modeling of survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on lamb and chicken using adaptive neuro-fuzzy inference system and fuzzy logic. Microbial Pathogenesis– Submitted.
- Pezeshki, P., Habibi Najafi, M. B., Yavarmanesh, M., Abbaszadegan, M., Mohebbi, M. Effect of freezing, cold storage and aging on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on chicken meat. Journal of Food and Environmental Virology– Submitted.
- Elahi, M., Razavi, M.A., Baratian, Z., Pezeshki, P.Evaluation of physical and quality properties of invert syrup from sucrose solution. Iranian Food Science and Technology Research Journal, ۶(۲):۱۰۵-۱۱۲ (IN PERSIAN)
- Yousefli, M., Azarnivand, H., Hosseini, Z., Haddad Khodaparast, M. Pezeshki, P. Antimicrobial Effect of Salvia leriifolia Leaf Extract Powder against the Growth of Staphylococcus aureus in Hamburger. Journal of Iranian Food Science and Technology, ۸(۲۹):۱۲۶-۱۳۶. (IN PERSIAN)
- Pezeshki, P., Maskooki, A.M. Elahi, M., Mortazavi, A. 2014. Evaluation and comparison in subtituation of molasses with date, raisin and whey in baker’s yeast production. Iranian Food Science and Technology Research Journal, ۱۰(۱):۱-۸ (IN PERSIAN)
- Pezeshki, P. Investigation on the Antimicrobial Effects of Portulaca Oleracea Leaves Essence and Extract on Staphylococcus aureus to Reduce Nitrate Used in Meat Products. Journal of Food Research. ۲۵(۳):۴۷۹-۴۹۰. (IN PERSIAN)
- Pezeshki, P. Habibi Najafi, M.B., Yavarmanesh, M., Mohebbi. M., Abbaszadegan. M. 2015. Survival of pathogenic enteric viruses on baked lamb and chicken meat using entrobacteriophage MS2 as a surrogate for enteric viruses. Journal of Iranian Food Science and Technology. ۶۷(۱۴):۲۱۳-۲۲۰ (IN PERSIAN)
- Yavarmanesh, M., Ghiamati Yazdi, F., Pezeshki, P. Evaluation of Enteric viruses recovery from farmed fish using Malespecific coliphage (MS2). Journal of Iranian Food Science and Technology. ۷۰(۱۴):۲۲۵-۲۳۶. (IN PERSIAN)
- Shadmand Foumani Moghadam, MR., Etemdi, Sh., Bozzetti, F., Amushahi, M., Bakhshipour, R., Pezeshki, P., Ghayour Mobarhan, M., Khadem-Rezaiyan, M., khanizadeh, Kh., Sutanto, LB., Ferns, GA., Hosseini, Z. 2022. Evaluation of Pre-Sarcopenia and Sarcopenia in a WellNourished Late-Middle-Aged Population: A Feasibility Study of a Registry. Journal of Nutrition Fasting And Health. ۱۰(۴): ۲۵۸-۲۷۰.
- Shadmand Foumani Moghadam, MR., Shahraki Jazinaki, M., Rashidipour, M., Rezvani, R., Pezeshki P, Ghayour Mobarhan M, Hosseini Z. 2023. Mini Nutrition Assessment- Short form (MNA-SF) score is associated with Sarcopenia even among nourished people – a Result of a Feasibility Study of a Registry. Aging Medicine. ۶ (۳): ۲۶۴-۲۷۱.
- Shadmand Foumani Moghadam, MR., Etemdi, Sh., Amushahi, M., Arasteh., A. Rashidipour, M., Bakhshipour, R., Jandari., S. Pezeshki, P., Rezvani, R., Hosseini, Z. 2023. Examine the association of nutrients, lifestyle, and related factors with the risk of depression in a well-nourished over-55-years old community. Mediterranean Journal of Nutrition and Metabolism. ۱۶(۴):۲۳۵-۲۵۵.
مقالات در کنفرانسها
- Pezeshki, P., Alavi Rafiee, S. and Saadatmandi, A. Effect of nitrate salt in different pH levels on Staphylococcus aureus growth control in meat products. First international congress of Food Hygiene. April 2009. Tehran, Iran. (Poster
- lavi Rafiee, S. Pezeshki, P. Pournia, KH. Investigating antimicrobial effects of Portulaca oleacea leaves essence and extract on Staphylococus aureus to reduce nitrate in meat products. 2nd international congress of Food Hygiene. April 2011. Tehran, Iran. (Poster)
- Pezeshki, P. ۲۰۱۸. Investigation of replacing wheat flour with oat flour on acrylamide content of bread. 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress. December 2018. Tehran, Iran. (Poster)
- Pournia, KH., Pezeshki, P. ۲۰۱۹. Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Growth Performance of broiler chicks. 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming Natural and Medicinal Materials. March 2019. Mashhad, Iran. (Poster)
- Pournia, KH., Pezeshki, P. ۲۰۱۹. Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Immunity Response of broiler chicks. 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming Natural and Medicinal Materials. March 2019. Mashhad, Iran. (Poster)
- Pezeshki, P., Elahi, M., Maskooki, A.M. Evaluation of Raisin as baker’s yeast substrate. 20th National Food Science & Industries Congress. November 2011. Iran,Tehran.(Poster)
- Zmani, A., Alavi Rafiee, S. Pezeshki, P. Investigating antimicrobial effects of bene (Pistacia atlantica subsp. mutica) hull extraction on Staphylococus aureus. 20th National Food Science & Industries Congress. November 2011. Iran, Tehran. (Oral presentation)
- Pezeshki, P., Pournia, KH. Effect of combined ultrasound and temperature on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses. 21th National Congress of Food Science and Technology. October 2013. Iran, Shiraz. (Oral presentation)
- Pezeshki, P. Habibi Najafi, M.B., Yavarmanesh, M., Abbaszadegan. M., Mohebbi. M. Effect of freezing and cold storage on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on chicken and lamb meat. 1th International and 24th Iranian of Food Science and Technology Congress. October 2016. Iran, Tehran. (Oral presentation)
- Shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, SH., Bakhshipour, R., Amushahi, M., Khanizadeh, KH., Pezeshki, P. ۲۰۲۰. Prevalence of Sarcopenia and Related Factors in Elderly Adults in Mashhad- Iran in 2019. 3th International Clinical Nutrition Conference. February 2020. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
- Shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, Bozzetti, F., Amushahi, M., Reyhane Bakhshipour, R., Pezeshki, P., Ghayour Mobarhan, M., Khadem-Rezaiyan, M., Khashayar khanizadeh, KH., Sutanto, L., Gordon A., Hosseini, Z. Prevalence of Sarcopenia and its association with nutritional dietary intake, socioeconomic status, depression, lifestyle and physical activity in healthy over 55 years old adults – A prospective population based cross-sectional study. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
- Pezeshki, P., Habibi Najafi, M. B., Yavarmanesh, M., Abbaszadegan, M., Mohebbi, M. 2018. Predictive modeling of MS2 bacteriophage survival as a surrogate of enteric viruses on lamb and chicken during aging and storage using adaptive neuro-fuzzy inference system and fuzzy logic. 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress. December 2018. Tehran, Iran. (Poster)
- araste, A., davoodi dastenaie, F., Shadmand Foumani Moghadam, M R., Rezvani, R., Pezeshki, P., Hosseini, Z. The comparison of dietary food groups intake in sarcopenia groups with normal population. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
abbaszadegan, M., Pezeshki, P., Edalatian, M.R., Yavarmanesh, M., Alum, A. 2016. Occurrence of noroviruses and their correlation with microbial indicators in raw milk and food processing for the inactivation of viruses. 5th Food and Environmental Virology Conference. September 2016. Kusatsu Onsen, Japan. (Oral presentation)
sarafanSadeghi., A. Pezeshki., P. Zarei Shargh., P. Azad., F. Bariatric Surgeries: A Roll for Probiotics and Gut Microbiota. 2nd International Congress Nutrition: From Laboratory Research to Clinical Studies. 2023. Mashhad, Iran. (Poster
nikkhoy, N., Behnam., P. , P. SarafanSadeghi., A., Ghanavat., A. Alterations of Gut Microbiota in Hypothyroidism. 2nd International Congress Nutrition: From Laboratory Research to Clinical Studies. 2023. Mashhad, Iran. (Poster)
mansourzadeh, A., Yasemi, S., Pezeshki, P. Association between Vitamin D and Migraine Headaches: A systematic review. 14th International Congress of Medical Lab. and Clinic. Tehran, Iran. (Poster)
shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, SH., Jandari, S., Rashidipour, M., Bakhshipour, R., Amushahi, M., Pezeshki,P., Hosseini, Z. Depression in Iranian healthy retirement age population: from prevalence to its relationship with the social-economical state, lifestyle and dietary nutrients intake. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
eykhay Moghadam, H., Rajab Alizadeh, F., Ganavat, A., Nemati Zadeh, M., Pezeshki, P. Investigating the Effect of Olive Oil on Controlling Metabolic Syndrome and Diabetes. 6th International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences. ۲۰۲۳. Tehran, Iran. (Oral presentation (
mosayebzadeh, A., Pezeshki, P. Dietary ginger as a complementary medicine in patients with type 2 diabetes mellitus: A systematic review. 4th Research Congress of Hormozgan Medical Science Students. Bandar Abbas, Iran. (Poster)
pezeshki, P. Investigation the position of Tayyeb brand among other food brands. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
eshaghzadeh, M., Esmailzadeh, A., SarafanSadeghi, A., Pezeshki, P. Is the Tayyeb brand awarded to Single Cell Protein? . International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
rajab Alizadeh, F., Keykhay Moghadam, H., Azad, F., Nemati Zadeh, M., SarafanSadeghi, A., Pezeshki, P. Role of Olive Oil on Diabetes Mellitus Preventing. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
ghelichi, Y., Nikomanesh, M., Razavi, M., Pezeshki, P., Sarafan Sadegh, A. Cell-based meat (lab-grown meat): halal or haram?. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
razavi, M., Nikomanesh, M., Ghelichi, Y., Pezeshki, P., Sarafan Sadegh, A. Black Ivory coffee (elephant dung coffee): halal or haram?. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
ghelichi, Y., Razavi, M., Nikomanesh, M., Pezeshki, P., Sarafan Sadegh, A. Health-giving effects of camel milk on diabetes mellitus treatment. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
sdim ,E., Mostafavi, S.Gh., Nekouyar, M., SarafanSadeghi, A., Pezeshki, P. The role of bioactive peptides as nutraceutical in food health promoting. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Oral presentation)
nhkkhoy, N., Shakiba, R., SarafanSadeghi, A., Pezeshki, P. Necessity of metrology in “Tayyeb” food safety and quality Assessment. International Conference on Tayyeb Food. November 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, Bozzetti, F., Pezeshki, P., Ghayour Mobarhan, M., Khadem-Rezaiyan, M., Rezvani, R., Sutanto, L., Gordon A., Hosseini, Z. Dietary Nutrients Intake and Body Composition are Associated with Sarcopenia in over 55 Years Old Adults. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
arraste, A., davoodi dastenaie, F., Shadmand Foumani Moghadam, M R., Rezvani, R., Pezeshki, P., Hosseini, Z. The effect of dietary nutrients on the obesity of over 55 years old adults. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, SH., Rezvani, R., Pezeshki, P., Hosseini, Z. Energy Balance could be related to the severity and risk of depression in the retiring age population. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
davoodi dastenaie, F., Araste, A., Shadmand Foumani Moghadam, M R., Rezvani, R., Pezeshki, P., Hosseini, Z. Assessment of the kind of dietary amino-acids intake with the risk of sarcopenia in old adults. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
shadmand Foumani Moghadam, M R., Etemadi, SH., Jandari, S., Rashidipour, M., Bakhshipour, R., Amushahi, M., Pezeshki,P., Hosseini, Z. Depression in Iranian healthy retirement age population: from prevalence to its relationship with the social-economical state, lifestyle and dietary nutrients intake. 4th International Clinical Nutrition Conference. February 2022. Mashhad, Iran. (Poster)
nikkhoy, N., Shakiba, R., Eshaghzadeh., M. Pezeshki, P. Single cell oil as a source of essential fatty acids: Health Benefits, Production, and Applications. 2nd International Congress Nutrition: From Laboratory Research to Clinical Studies. 2023. Mashhad, Iran. (Poster)
. Pezeshki, P. From Microbiota to Glycaemic Control: Exploring Probiotics as a Promising Approach in Type 2 Diabetes Mellitus: A Systematic Review. The 4rd International and 16th Iranian Nutrition Congress. 2024. Tehran, Iran. (Poster)
SarafanSadeghi., A., Mozafari., Z. Fahmideh., MM. , P. Impact of Dietary Dioxins Exposure on Human Health. The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene. 2024. Ahvaz, Iran. (poster)
. Ghelichi., Y. Niazi., M. SarafanSadeghi., A. Biotechnological sterategies for development of Gluten-Free products. The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene. 2024. Ahvaz, Iran. (poster)
sarafanSadeghi., A., Shakiba., R. Yaghoobi., M. , P. Exploring nutraceuticals for hypertension management: A Systematic Review. The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene. 2024. Ahvaz, Iran. (poster)
- SM. Pezeshki, P. Propolis as a promising agent in controlling Oral Lichen Planus: A systematic review. The 1st International Congress of Iranian Society of Nutrition. 2024. Esfahan, Iran. (Poster)
- kamaljoo., M. Pezeshki, P. Curcumin as a new approach in the treatment of bipolar disorder. The 1st International Congress of Iranian Society of Nutrition. 2024. Esfahan, Iran. (Poster)
- P. Behnam., P. Yaghoobi., M. SarafanSadeghi., A. Inhancing food safety through improved food tracebility and transparency. The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene. 2024. Ahvaz, Iran. (poster
پایان نامه ها
- بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط مختلف بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2 (درجه عالی و با نمره ۶۸/۱۹) – پایاننامه دکتری تخصصی
- بررسی جایگزینی کشمش به عنوان سوبسترای تولید خمیرمایه (درجه عالی و با نمره۷۲/۱۹) – پایاننامه کارشناسی ارشد
- معرفی میوه پپینو (Solanum muricatum) و فرآوری آن در صنعت غذا – پروژه کارشناسی
طرح های تحقیقاتی
- همکار اصلی طرح پژوهشی “بررسی مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه” ، ۱۳۸۸ – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی.
- همکار اصلی طرح پژوهشی ” ردیابی ویروس های روده ای در ماهی های پرورشی مشهد بر اساس Male specific coliphage source tracking “، ۱۳۹۱- دانشگاه فردوسی مشهد.
- مجری طرح پژوهشی ” امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca oleacea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضدمیکروبی آن بر روی استافیلوکوکوس اورئوس “، ۱۳۹۳ – دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه.
مشاور علمی طرح پژوهشی ” بررسی اثر مکمل یاری با ویتامین D بر میزان خستگی مزمن، اضطراب و افسردگی پرستاران شاغل در بیمارستان بنت الهدی مشهد در سال ۱۳۹۷″، ۱۳۹۷ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
مجری طرح پژوهشی ” بررسی سارکوپنی و رابطه آن با میزان دریافت مواد غذایی بزرگسالان بالای ۵۵ سال در سال ۹۸″ از تاریخ اردیبهشت ۱۳۹۸ تا کنون (در دست اجرا) – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
ناظر طرح پژوهشی ” بررسی سطح رضایت بیماران بستری شده در بیمارستان بنت الهدی از خدمات دریافت شده” خرداد ۱۳۹۷- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
مشاور علمی طرح ” تعیین الگوی مقاومت به آمینوگلیکوزیدها و میزان شیوع ژن های aph(3’)-IIIa ، ant(6)-Ia ، ant(4’)-Ia ، acc(6’)-Ie/aph(2”) ، در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جداسازی شده از بیماران بیمارستان های منتخب مشهد در سال۱۳۹۹″، ۱۳۹۹ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
مجری طرح پژوهشی “بررسی اثرات مکمل یاری ویتامین ث بر فشار خون و شاخص توده بدن در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲: یک بررسی نظامند و فراتحلیل مطالعات بالینی” ۱۳۹۹ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
مجری طرح پژوهشی ” بررسی میزان شیوع سوء تغذیه در بیماران دیالیزی با استفاده از شاخص MIS در سال ۱۳۹۸ ” ، ۱۳۹۸ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
مجری طرح پژوهشی ” بررسی اختلالات خوردن و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان مرکزآموزش عالی وارستگان در سال ۱۳۹۷ ” ، ۱۳۹۷ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
مجری طرح پژوهشی ” از غذای سالم تا سلامت جامعه/ ضرورت بازنگری برنامه آموزشی کارشناسی پیوسته رشته علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بعداشتی) مبتنی بر آموزش پاسخگو”، ۱۴۰۳ – مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی (نصر).
راهنمایی و مشاور پایاننامهها و پروژههای دانشجویان
- بیوپپتیدهای غذایی به عنوان افزودنی غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- تولید میکروبی آنزیم های فعال در سرما و کاربرد آن در صنایع غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- جایگزین های میکروبی گوشت– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- انواع رنگ های میکروبی و کاربرد آنها در صنعت غذا– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- تخمیر بستر جامد و کاربردهای آن– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- طعم دهنده های میکروبی در مواد غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- بیوماینینگ، جایگزین اسخراج های سنتی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۳)
- فرآوری شکر از نیشکر: چالش ها و راهکارها– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- تولید آنزیم های میکروبی و کاربردهای آن – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- استفاده از بیوتکنولوژی در تولید و استخراج اسیدهای آمینه– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- تولید سوخت های زیستی با استفاده از ضایعات مواد غذایی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- تولید میکروبی ویتامین ها– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- جایگاه میکروبیولوژی صنعتی در علوم پزشکی و تولیدات دارویی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- زیست پالایی در ضایعات مواد غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۲)
- استفاده از روش اهمیک در صنعت غذا– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- استفاده از ماکروویو در نگهداری مواد غذایی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- رنگدانه ها و آنتی اکسیدان های مواد غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- کاربرد پالس های الکتریکی در نگهداری مواد غذایی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- استفاده از بسته بندی های با اتمسفر اصلاح شده (MAP) و کنترل شده (CAP) در ماندگاری مواد غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- کاربرد اولتراسوند در صنایع غذایی– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۱)
- اثر کاهندگی نمک های جایگزین کم سدیم بر فشار خون، شایعه یا واقعیت؟ – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- اثر پروبیوتیک ها بر پیشگیری از آلرژی غذایی در کودکان – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- ارتباطبین سطح ویتامینD هنگام تولد با سندروم زجر تنفسی در نوزادان نارس – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- ارتباط بین مصرف آکریل آمید در رژیم غذایی و خطر ابتلا به سرطان های زنان – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- تری متیل آمین ان اکساید، بیومارکر نوین پیشگو در بیماری قلبی- عروقی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- بررسی اثر استفاده از طب مکمل (شیرخشت) به منظور بهبود و درمان زردی نوزادان – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۴۰۰)
- ارتباط بین بار اسیدی مواد غذایی و ریسک ابتلا به سندروم متابولیک – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۹)
- بررسی ارتباط بین میکروفلور طبیعی روده و بیماری های تیروئیدی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۹)
- مدیریت بیماری سندروم روده تحریک پذیر با رژیم غذایی low FODMAP – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۹)
- تاثیر رژیم غذایی با شاخص گلایسمی پایین در درمان بیماری صرع– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۹)
- بررسی اثر ویتامین D بر بیماری انسداد مزمن ریوی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- تاثیر مکمل یاری با کروم در بهبود بیماری سندروم تخمدان پلی کیستیک – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- بررسی مقایسه امولسیون روغن ماهی و سویا در درمان کلستاز ناشی از تغذیه وریدی نوزادان – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- آیا رژیم پالئولیتیک می تواند ریسک فاکتورهای بیماری های قلبی – عروقی را کاهش دهد؟ – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- بررسی گاما توکوفرول به عنوان شاخص ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری های وابسته به سن – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- تاثیر کمبود ویتامین B12 در دوران بارداری مادر بر عملکرد شناختی کودک– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۸)
- تاثیر فرایند جویدن بر بروز چاقی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۷)
- آیا شیرین کننده های مصنوعی م یتوانند در پیشگیری از ابتلا به دیابت موثر باشد؟ – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۷)
- تاثیر رژیم غذایی مادر بر تعیین جنسیت جنین – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۷)
- نقش مکمل یاری ویتامین A با کم خونی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۷)
- مصرف بالای پروتئین ها بر سلامت استخوان: خوب یا بد؟– علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۷)
- تاثیر مکمل یاری ویتامین D در بیماران مبتلا به لوپوس – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- بررسی تاثیر دیوکسین بر سلامت نوزادان و کودکان – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- آیا گلیکوتوکسین ها در بروز سندروم متابولیک نقش دارد؟ – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- تاثیر بیوپپتیدهای غذایی بر دیابت – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- تاثیر میکروبیوتای روده بر چاقی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- تاثیر مصرف انار بر بیماری کبد چرب غیر الکلی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- بررسی اثر انواع رژیم غذایی در افراد مبتلا به pylori – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- تاثیر مکمل L- citrulline بر عملکرد ورزشی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
- نقش سلامتی بخش خرفه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی – علوم پزشکی وارستگان – استاد راهنما (پروژه دانشجویی ۱۳۹۶)
داوری مقالات در مجلات و همایشها
- عضو کمیته علمی همایش ملی “علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی”، دی ماه۱۳۹۳.دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه
- میکروبیولوژی مواد غذایی:علوم پزشکی وارستگان – ۲۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
- عضو کمیته علمی کنفرانس علمی “تازه های تغذیه و رژیم درمانی در سندروم تخمدان پلی کیستیک”، آبان ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس
- عضو کمیته داوری مجله علمی – پژوهشی “پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی” – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی.
- عضو کمیته داوری انتشارات علوم پزشکی وارستگان.
- عضو کمیته داوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیشابور.
عضویت در شوراها و کمیته ها
- عضو هیئت رئیسه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای آموزشی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای پژوهشی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹
- عضو شورای فرهنگی – دانشجویی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی۱۴۰۱ تاکنون
- عضو کمیته فنی متناظر کدکس مواد غذایی از سال ۱۳۹۷ تاکنون
- عضو کمیته توانمندسازی اعضاء هیات علمی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در سال تحصیلی۱۳۹۹
- عضو کمیته پژوهش در آموزش، طرح های نوآورانه آموزشی و دانش پژوهی پزشکی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در سال تحصیلی۱۳۹۹
- عضو کارگروه “مرجعیت علمی و آینده نگری” در برنامه جامع عدالت،تعالی و بهره وری آموزش علوم پزشکی- کلان منطقه ۹ آمایشی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. از سال ۱۴۰۱ تاکنون
- عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به شماره نظام ۱۰۰۹۸۱۸۴۴۷
جوایز و افتخارات
- کسب رتبه اول دانشجویان صنایع غذایی ورودی ۱۳۸۳ در سال های ۸۵ و ۸۶ و رتبه دوم در سال ۸۷
- کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون ورودی
- کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۸۷
- کسب رتبه دوم در آزمون دکتری رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در سال ۱۳۸۹
- کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع دکتری بدون آزمون ورودی
- کسب عنوان دانشجوی ممتاز دوره دکتری از سوی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد
- استاد برتر آموزشی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان ۱۴۰۲
یادگیری و آموزش حرفه ای
- کسب گواهی نامه آموزشی” Food Hygiene ” اردیبهشت ۱۳۸۸ . معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران.
- کسب گواهی نامه دوره ی آموزشی PCR Multiplex PCR- و الکتروفورز. زمستان ۸۹. پژوهشکده فناوری های زیستی- دانشگاه فردوسی
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی Quantitative Microbial Risk Assessment (ارزیابی کمی خطرات میکروبی، مبانی و کاربردها). بهار ۱۳۹۱. دانشگاه فردوسی مشهد.
- کسب گواهی نامه آموزشی “ELISA 1” . پاییز ۹۱. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی ” مدیریت در صنایع غذایی” . بهار ۱۳۹۱. سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” آموزش ایمنی، حفاظتی و مدیریت آزمایشگاه”. آذر ۱۳۹۱. دانشگاه فردوسی مشهد.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “روش های نوین تدریس” . بهمن ۱۳۹۳. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی “اصول، مبانی،روش ها و فنون مشاوره” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” روش های تغییر و اصلاح رفتار” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” روانشناسی رشد جوانان” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی “روش های مصاحبه و گزارش نویسی” . شهریور ۹۴. شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
- کسب گواهی نامه مهارتی ” آموزش سخنرانی و فن بیان “. شهریور ۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه مهارتی ” کمک های اولیه “. شهریور ۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “Systematic review” . آذر ۱۳۹۶. شرکت تعاونی خدمات بهداشتی درمانی ضامن سلامتی. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “مکمل یاری و تغذیه ورزشی” . مهر ۱۳۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی “تقلبات مواد غذایی با منشأ دامی” . بهمن ۱۳۹۷. دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” تفسیر نتایج آزمایشگاهی مرتبط با وضعیت تغذیه ای ” . اسفند ۱۳۹۷. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” روش های ارزشیابی دانشجویان ” . خرداد ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” انواع تیپ شخصیتی بر اساس مدل “ DISC .شهریور ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” انواع تیپ شخصیتی بر اساس مدل “ MBTI .ابان ماه ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آنچه یک استاد یا کارمند علوم پزشکی باید از فلسفه بداند “. بهمن ماه ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آینده پژوهی علوم ازمایشگاهی “. اردیبهشت ۱۳۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” آینده پژوهی علوم تغذیه “. تیرماه ۱۳۹۹. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی – Moodle”. فروردین ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کسب گواهی نامه دوره آموزشی ” فلوشیپ پژوهشی ” . اردیبهشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد.
- کارگاه آموزشی ” رزومه نویسی”. خرداد ماه ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه آموزشی ” ارزشیابی آموزشی”. تیرماه ۱۴۰۰. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس.
- کارگاه عملی “اطفا حریق”. آبان ماه ۱۴۰۱. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه “دانش پژوهی”. آذر ماه ۱۴۰۱. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” HACCP, GMP, GHP”. آذر ماه ۱۴۰۱. دانشگاه فسا.
- کارگاه آموزشی ” تقلبات رایج در صنایع غذایی و راه های تشخیص آن”. آذر ماه ۱۴۰۱. دانشگاه علوم کشاورزی ساری.
- کارگاه آموزشی ” مدیریت آلرژن ها در واحدهای غذایی”. آذر ماه ۱۴۰۱. آکادمی کاوشگران رادکان.
- کارگاه آموزشی ” اصول موفقیت کسب و کارهای صنایع غذایی”. دی ماه ۱۴۰۱. آکادمی آریا لوتوس پویا (آلپ)
- کارگاه آموزشی ” اصول مقدماتی کوچینگ در صنایع غذایی”. بهمن ماه ۱۴۰۱. معاونت غذا دارو یزد
- کارگاه آموزشی ” مدیریت کیفیت جامع در صنایع غذایی”. بهمن ماه ۱۴۰۱. معاونت غذا دارو یزد
- کارگاه آموزشی ” آشنایی با محصولات تراریخته و قوانین مرتبط”. بهمن ماه ۱۴۰۱. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی” اشنایی با کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری”. بهمن ماه ۱۴۰۱. دانشگاه علوم پزشکی بجنورد.
- کارگاه آموزشی ” کار تیمی موفق”. فروردین ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” هوش مصنوعی: فرصت یا تهدید؟ “. اردیبهشت ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” غذاهای فراسودمند، چالش ها و دستاورد ها”. اردیبهشت ماه ۱۴۰۲. باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان شهرضا.
- کارگاه آموزشی ” بسته بندی های نوین در صنایع غذایی”. اردیبهشت ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” چگونه یک برنامه درسی مبتنی بر ترجیحات یادگیری دانشجویان نسل Z تدوین کنیم؟”. خرداد ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” کارگاه آشنایی با کارگروهها و شاخصهای کارگروههای تخصصی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش علوم پزشکی”. خرداد ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” انتقال تجربیات در پاسخگویی اجتماعی علوم پزشکی”. تیر ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی” آشنایی با کارگروه مدیریت کیفیت جامع”. تیر ماه ۱۴۰۲. دانشگاه علوم پزشکی نیشابور.
- کارگاه آموزشی ” اهمیت ویروس ها در صنایع غذایی “. تیر ماه ۱۴۰۲. باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان شهرضا.
- کارگاه آموزشی ” آشنایی با برنامه مدیریت جامع کیفیت در آموزش علوم پزشکی “. تیر ماه ۱۴۰۲. دانشگاه علوم پزشکی نیشابور.
- کارگاه آموزشی” ژورنال واچ کارگروه فناوری در علوم پزشکی”. مرداد ماه ۱۴۰۲. دانشگاه علوم پزشکی بیرجند.
- کارگاه آموزشی ” چطور نجات دهنده باشیم؟ شناخت دانشجوی آسیب پذیر”. شهریور ماه ۱۴۰۲. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی ” ارتباط غذا با بیماری ها در آینده”. مهر ماه ۱۴۰۲. پژوهشکده علوم و صنایع غذایی.
- کارگاه آموزشی ” تبیین بیماری های مرتبط با نان”. مهر ماه ۱۴۰۲. پژوهشکده علوم و صنایع غذایی.
- کارگاه آموزشی ” آشنایی با پروبیوتیک، پاراپروبیوتیک، پست بیوتیک و پروتئوبیوتیک ها “. دی ماه ۱۴۰۲. انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران.
- کارگاه آموزشی ” تحقیق و توسعه در صنایع غذایی “. اسفند ماه ۱۴۰۲. ایکاد آکادمی.
- کارگاه آموزشی “صفر تا صد سامانه های غذا ودارو و ثبت منبع”. فروردین ماه ۱۴۰۳. معاونت غذا دارو یزد.
- کارگاه آموزشی “آشنایی با چک لیست PRPS غذا و دارو” – اردیبهشت ۱۴۰۳. آکادمی بین المللی آلپ.
- کارگاه آموزشی ” کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات عسل “. اردیبهشت ماه ۱۴۰۳. دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران.
- کارگاه آموزشی “الزامات کلی و ایمنی در آزمایشگاه مواد غذایی برای آزمون های میکروبیولوژی”. اردیبهشت ۱۴۰۳. آکادمی کاویان صنعت سلامت گستر
- کارگاه آموزشی” بازی وار سازی (Gamification) در آموزش”. اردیبهشت ماه ۱۴۰۳. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی” فناوری های نوین آموزشی”. اردیبهشت ماه ۱۴۰۳. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
- کارگاه آموزشی “اصول برچسب گذاری محصولات غذایی همراه با آموزش طراحی نشانگر رنگی تغذیه ای” . خرداد ماه ۱۴۰۳. معاونت غذا دارو یزد.
زبان
- دارای مدرک زبان MSRT از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- دارای مدرک تکمیل دوره Advance (Pre FCE) زبان انگلیسی از کانون زبان دانشگاه فردوسی
شرکت در همایش ها
- شرکت در هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ، مهرماه ۱۳۸۷ – مشهد مقدس
- شرکت در اولین کنفرانس بین المللی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، اردیبهشت ۱۳۸۸ – تهران
- شرکت در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، آذرماه ۱۳۹۰- تهران
- شرکت در سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، شهریور ماه ۱۳۹۱ – مشهد مقدس
- شرکت در همایش جهانی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،پارک علم و فناوری خراسان رضوی- مهرماه۱۳۹۱
- شرکت در همایش جهانی غذا،پژوهشکده علوم و صنایع غذایی،پارک علم و فناوری خراسان رضوی- مهرماه۱۳۹۲
- شرکت در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، آبان ماه ۱۳۹۲- شیراز
- شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا، مرداد ۱۳۹۳ – مشهد مقدس
- شرکت در همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی، دی ماه۱۳۹۳- دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه
- شرکت در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. مهرماه ۱۳۹۵. تهران.
- شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه، از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی، شهریور ۱۳۹۶. مشهد مقدس
- شرکت در همایش علمی یک روزه “مکمل یاری و تغذیه ورزشی”، مهرماه ۱۳۹۷. مشهد مقدس
- شرکت در سومین کنگره بینالمللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران، آذرماه ۱۳۹۷ – تهران.
- شرکت در همایش علمی یک روزه “تفسیر نتایج داده های آزمایشگاهی”، اسفندماه ۱۳۹۷. مشهد مقدس
- شرکت در نخستین جشنواره غذای سالم، مهرماه ۱۳۹۸. مشهد مقدس.
- شرکت در کنفرانس علمی “تازه های تغذیه و رژیم درمانی در سندروم تخمدان پلی کیستیک”، آبان ۱۳۹۸. مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان. مشهد مقدس
- شرکت در سومین کنگره بین المللی تغذیه بالینی، بهمن ماه ۱۳۹۸. مشهد مقدس
- شرکت در چهارمین کنگره بین المللی تغذیه بالینی، بهمن ماه ۱۴۰۰. مشهد مقدس
- شرکت در همایش بین المللی غذای طیب ، آبان ماه ۱۴۰۱. مشهد مقدس
- شرکت در ششمین همایش بینالمللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران ، دی ماه ۱۴۰۱. تهران
- شرکت در چهاردهمین کنگرهبین المللی آزمایشگاه و بالین. بهمن ماه ۱۴۰۱. تهران
- شرکت در چهارمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی هرمزگان، بهمن ماه ۱۴۰۱. بندرعباس
- شرکت در دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین ، مهر ۱۴۰۲ . مشهد مقدس
- شرکت نخستین کنگره بین المللی انجمن علمی تغذیه ایران ، بهمن ۱۴۰۲. اصفهان
- شرکت در چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین تغذیه ایران ، اسفند ۱۴۰۲ . تهران
- شرکت در دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی ، اسفند ۱۴۰۲. اهواز
- شرکت در رویداد ملی فبین فود، اردیبهشت ۱۴۰۳. مشهد مقدس
- شرکت در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی مواد غذایی، خرداد ۱۴۰۳. مشهد مقدس
- برگزاری کمپین “ویتامین سین” با رویکرد پاسخگویی اجتماعی. خرداد ۱۴۰۳. روستای حصار گلستان، مشهد مقدس
مهارت ها
- آزمون های کشت میکروبی
- الایزا
- PCR
- ژل الکتروفورز
- کار با دستگاه سوکسله
- کار با دستگاه کلونجر
- کار با دستگاه کجلدال
- انواع آزمون های شیمیایی و کنترل کیفی مواد غذایی(اندازه گیری قند، پروتئین، نمک، اسیدیته، آزمون های شیمیایی آب و……)
- آشنایی کامل با نرم افزارOffice
- آشنایی کامل با نرم افزارهای آماری MSTAST,MINITAB, SlideWrite, Neurosolution, Matlab
- آشنایی کامل با نرم افزار های روش های تدریس نوین نظیر prezi, Camtasia , Adobe connect
- آشنایی کامل با سیستم های آموزش مجازی (e- learning)
- آشنایی کامل با نرم افزار فتوشاپ
- دارای مدرک زبان MSRT از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- دارای مدرک تکمیل دوره Advance (Pre FCE) زبان انگلیسی از کانون زبان دانشگاه فردوسی