• ۱۴۰۴-۰۱-۱۲
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

دکتر پرنیان پزشکی

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی

  • سمت: مدیر گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)
ریسرچ گیت
دکتر پرنیان پزشکی

بیوگرافی

اینجانب از سال ۱۳۹۲ در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان به عنوان عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستم. از سال ۹۲ – ۱۴۰۰ در گروه علوم تغذیه مشغول به خدمت بوده که در دو دوره ۹۳-۹۴ و ۹۶ تا ۹۸ نیز به عنوان مدیر گروه تغذیه فعالیت داشتم. سپس در سال ۱۴۰۰ همزمان با تاسیس رشته علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) به عنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه این رشته همکاری خود را ادامه دادم. همچنین این افتخار را داشتم که به مدت ۱۸ ماه (۹۸-۹۹) با ‎عنوان معاون پژوهش و فناوری به مرکز و دانشجویان عزیز خدمت کنم.

از علایق آموزشی و پژوهشی اینجانب می توان به میکروبیولوژی مواد غذایی، مسمومیت های مواد غذایی، شیمی و بیوشیمی مواد غذایی،کنترل کیفیت مواد غذایی مواد غذایی فراسودمند و پروبیوتیک‎ها و نقش آن در سلامت اشاره کرد.

دروسی که تا کنون بر عهده من بوده است عبارتند از: میکروبیولوژی عمومی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی و تجزیه مواد غذایی، اصول و روش‎های نگهداری مواد غذایی، اکولوژی غذا و تغذیه، بهداشت و مسمومیت ‎های مواد غذایی، اثر فرایند بر ارزش غذا، میکروب شناسی پزشکی و کاراموزی در عرصه صنایع غذایی.

استفاده از دانش کسب شده در کلاس ‎ها در حوزه علوم غذایی و کاربرد آن در علم تغذیه و یادگیری مفهومی و استنباطی دروس جز اصول کار من در کلاس‎ ها بوده و همواره تاکید من در کاربرد عملی تئوری ‎های آموزش داده شده در مهارت‎ های شغلی آینده دانشجویانم است.

علایق پژوهشی:

پیشینه تحصیلات دانشگاهی:

دکتری تخصصی (PhD)

رشته تحصیلی: میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی ارشد

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی

رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی دانشگاه: دانشگاه فردوسی مشهد
فعالیت های آکادمیک
  1. استاد مدعو گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳
  2. استاد مدعو مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی تابران در سال تحصیلی ۹۱-۹۲ و۹۳
  3. استاد مدعو گروه صنایع غذایی، مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد (شهید هاشمی نژاد) در سال تحصیلی ۹۴-۹۳
  4. استاد مدعو گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نیمسال مهر ۱۳۹۶
  5. عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
  6. عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۴۰۰ تا کنون
  7. استاد مدعو گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۴۰۳
  8. مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی در سال ۱۳۸۸

فعالیت های مدیریتی و اجرایی

  1. مدیر گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۱ تا کنون
  2. عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۰ تاکنون
  3. مسئول فعالیت های دانشجویی فرهنگی گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۴۰۱ تاکنون
  4. عضو هیئت علمی گروه علوم تغذیه، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰
  5. مدیر گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان در دو دوره از سال تحصیلی ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸
  6. معاون پژوهش و فناوری، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان از سال ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹
  7. استاد مشاور دانشجویان کارشناسی تغذیه (ورودی۱۳۹۳ – ۱۳۹۴-۱۳۹۶) و صنایع غذایی (۱۴۰۱ -۱۴۰۳)
  8. مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی در سال ۱۳۸۸

سابقه تدریس

  1. میکروبیولوژی عمومی :علوم پزشکی وارستگان – ۱۸ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
  1. آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی :علوم پزشکی وارستگان – ۲۰ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
  1. میکروبیولوژی مواد غذایی:علوم پزشکی وارستگان  – ۲۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
  1. آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی:علوم پزشکی وارستگان   – ۲۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۶ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)
  1. شیمی و تجزیه مواد غذایی : علوم پزشکی وارستگان – ۲۲ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون)
  2. آزمایشگاه شیمی و تجزیه مواد غذایی: علوم پزشکی وارستگان –  ۱۴ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷)
  3. شیمی مواد غذایی ۱ : علوم پزشکی وارستگان  –  ۳ نیمسال (۱۴۰۰ تاکنون)
  4. شیمی مواد غذایی ۲ : علوم پزشکی وارستگان –  ۳ نیمسال (۱۴۰۰ تاکنون)
  5. صنایع قند: علوم پزشکی وارستگان –  ۲ نیمسال (۱۴۰۲ تاکنون)
  6. اصول نگهداری مواد غذایی : وارستگان  –  ۱۹ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲) / دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۳ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳) / دانشگاه فردوسی مشهد ۱ نیمسال (۱۴۰۳ تا کنون)
  1. میکروبیولوژی صنعتی : وارستگان  –  ۲ نیمسال (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) / علوم پزشکی نیشابور – ۱ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷) / آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد ۱ نیمسال (۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴)
  2. آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی : علوم پزشکی وارستگان –  ۱ نیمسال (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲)
  3. اکولوژی غذا و تغذیه: علوم پزشکی وارستگان – ۵ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵)
  4. بهداشت و مسمومیت های غذایی: علوم پزشکی وارستگان –  ۳ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۳)
  5. اثر فرایند بر ارزش غذا : علوم پزشکی وارستگان – ۱۶ نیمسال (۱۳۹۲ تا کنون)
  6. میکروب شناسی پزشکی : علوم پزشکی وارستگان – ۲ نیمسال (۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰)
  7. اصول بهداشت مواد غذایی: علوم پزشکی نیشابور – ۱ نیمسال (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷)
  8. کاراموزی در عرصه صنایع غذایی: علوم پزشکی وارستگان – ۲۱ نیمسال (۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲)
  9. بهداشت و محیط زیست: آموزش عالی غیرانتفاعی تابران – ۲ نیمسال (۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳)
  10. بهداشت و ایمنی کارخانجات مواد غذایی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱)
  11. صنایع محصولات غذایی سنتی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱)
  12. تکنولوژی پس از برداشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۴ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲)
  13. صنایع تخمیری: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲)
  14. صنایع لبنیات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)
  15. تصفیه آب و فاضلاب: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۲ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰)
  16. صنایع قنادی و تنقلات: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۱ نیمسال (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰)
  17. تغذیه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۳ نیمسال (۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳)
  18. زیست شناسی عمومی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه- ۴ نیمسال (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳)

کارگاه های تدریس شده

  1. چگونه یک مقاله علمی خوب بنویسیم؟، اردیبهشت ۱۴۰۳ – مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  2. اصول و مهارت های پایه در آزمایشگاه میکروب شناسی، مرداد ماه ۱۴۰۱ / آبان ۱۴۰۲- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  3. اثر مایکروویو بر ارزش غذا، بهمن ماه ۱۴۰۰- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  4. آشنایی با خط تولید و استانداردهای فرآورده های گوشتی، مهر ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  5. غنی سازی مواد غذایی، شهریور ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  6. ارزیابی کمی مخاطرات میکروبی، مبانی و کاربردها، تیر ماه ۱۳۹۹- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  7. اصول و روش های نگهداری مواد غذایی، دی ماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  8. دانستنی های مواد غذایی، آبان ماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  9. ارائه پویا و جذاب با نرم افزار prezi، مهرماه ۱۳۹۸- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  10. فرآورده های پروبیوتیک و اثرات سلامتی بخش آنها ، آذرماه ۱۳۹۷- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  11. اصول ارزشیابی صحیح دانشجویان ، مرداد ماه ۱۳۹۵- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
  12. کار تیمی، مرداد ماه ۱۳۹۴- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.