Skip to content
همه دسته بندی ها
All
اسلایدها
Search
تماس با ما
051-35091160
ورود
عضویت
خانه
کتابها
کتب علوم تغذیه
کتب علوم آزمایشگاهی
کتب فناوری اطلاعات سلامت
کتب مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
سایر کتب
اسلایدها
علوم تغذیه
علوم آزمایشگاهی
فناوری اطلاعات سلامت
صنایع غذایی کنترل کیفی
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
سایر
ویدئوها
علوم تغذیه
علوم آزمایشگاهی
فناوری اطلاعات سلامت
صنایع غذایی کنترل کیفی
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
دانشجویی فرهنگی
پادکستها
دروس دانشگاهی
اعضای هیات علمی
اساتید علوم تغذیه
اساتید علوم آزمایشگاهی
اساتید فناوری اطلاعات سلامت
اساتید صنایع غذایی کنترل کیفی
اساتید مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
نشریات
درباره ما
تماس با ما
نشریات
۱۴۰۳-۰۹-۰۲
مشهد
ساعت کاری:
8.00 - 15.00
ورود
عضویت
خانه
کتابها
کتب علوم تغذیه
کتب علوم آزمایشگاهی
کتب فناوری اطلاعات سلامت
کتب مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
سایر کتب
اسلایدها
علوم تغذیه
علوم آزمایشگاهی
فناوری اطلاعات سلامت
صنایع غذایی کنترل کیفی
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
سایر
ویدئوها
علوم تغذیه
علوم آزمایشگاهی
فناوری اطلاعات سلامت
صنایع غذایی کنترل کیفی
مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
دانشجویی فرهنگی
پادکستها
دروس دانشگاهی
اعضای هیات علمی
اساتید علوم تغذیه
اساتید علوم آزمایشگاهی
اساتید فناوری اطلاعات سلامت
اساتید صنایع غذایی کنترل کیفی
اساتید مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
نشریات
درباره ما
تماس با ما
نشریات
ایمنی و کیفیت مواد غذایی (بخش اول)
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
ویدئوها
وبلاگ های ما
خانه
Blog Details
ایمنی و کیفیت مواد غذایی (بخش اول)
۱۳۹۸-۰۸-۱۹
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
توضیحات
مدرس: دکتر پرنیان پزشکی
تهیه کننده: مهندس محمدزاده
تاریخ تولید: مهر ۹۸
پست های که امکان داره شما دوست داشته باشید
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
روز جهانی ایمنی مواد غذایی
۱۴۰۳-۰۴-۲۰
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
روز جهانی نوتلا
۱۴۰۳-۰۴-۲۰
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
مسمومیت غذایی چگونه بوجود می آید؟
۱۴۰۳-۰۴-۲۰
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
تب کریمه کنگو
۱۴۰۲-۰۲-۰۶
ویدئوهای صنایع غذایی کنترل کیفی
ایمنی و کیفیت مواد غذایی (بخش دوم) عطر
۱۳۹۸-۰۸-۱۹