• ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

پادکست استفاده از اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی

🔬گروه علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

آیا میدانستید با جایگزینی اینولین بخشی از چربی محصولات را کاهش دهیم؟😁
ما در این اپیزود به شما خواهیم گفت که چطور کالری محصولات را کم کنیم😇


✅اینولین چیست؟
✅مکانیسم اینولین به چه صورت است؟
🚫چه افرادی باید مراقب استفاده از این محصولات باشن؟!

با گوش دادن به این اپیزود، جواب سوالاتتون را خواهید گرفت🤗

تهیه کننده: مهدیه اسحاق زاده
استاد مربوطه: دکتر پرنیان پزشکی