• ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

نقش اسپیرولینا در توسعه بسته‌بندی‌های خوراکی نوین

🔬گروه علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

اگر علاقه مند به حوزه کنترل کیفی، ایمنی غذایی و فناوری‌های نوین بسته‌بندی هستید این اپیزود و از دست ندید!

🟢 آشنایی با آینده‌ای که در آن بسته‌بندی‌ها فقط پوشش نیستند، بلکه بخشی از سلامت و آگاهی غذایی ما هستند.

🌱 استفاده از ریزجلبک اسپیرولینا در تولید فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی که علاوه بر خاصیت ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی، می‌توانند به‌عنوان بسته‌بندی‌های فعال و هوشمند نیز عمل کنند.

📌 سرفصل‌های این اپیزود شامل:
✔️ معرفی خواص عملکردی اسپیرولینا
✔️ نقش آن در بهبود ایمنی و ماندگاری مواد غذایی
✔️ چالش‌ها و چشم‌اندازهای صنعتی این فناوری نوین

تهیه ‌کننده و گوینده : نازنین نیکخوی
استاد مربوطه : دکتر عاطفه صرافان صادقی و دکتر پرنیان پزشکی