• ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

پادکست جایگزین‌های نمک طعام در محصولات غذایی

🔬گروه علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

نمک، یکی از پرمصرف‌ترین افزودنی‌ها در صنایع غذایی‌ست؛ اما مصرف بیش از حد آن با خطراتی مانند فشارخون بالا، بیماری‌های قلبی و کلیوی همراه است.

🔍 در این اپیزود کوتاه و کاربردی، می‌شنوید:

☑️ چرا باید مصرف نمک را کاهش دهیم؟
☑️ چه ترکیباتی می‌توانند جایگزین مناسبی برای کلرید سدیم باشند؟
☑️ بررسی علمی تأثیر نمک‌های پتاسیم، کلسیم و منیزیم در محصولات مختلف غذایی
☑️ چالش‌ها، مزایا و نتایج پژوهش‌های جدید در این حوزه

🎓 این پادکست مناسب دانشجویان و علاقه‌مندان به کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی است.

▫️تهیه کننده و گوینده: نیلوفر فاتحی
▫️استاد مربوطه: دکتر عاطفه صرافان و دکتر پرنیان پزشکی