• ۱۴۰۴-۰۹-۱۶
  • مشهد
  • ساعت کاری: 8.00 - 15.00

پادکست استفاده از ترکیبات انتی اکسیدانی در محصولات غذایی

🔬گروه علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

اگر علاقه مند به حوزه کنترل کیفی ، ایمنی غذایی و سلامت هستید این اپیزود را از دست ندید ! 😉

✨ در این اپیزود، آشنایی مختصر با آنتی اکسیدان ها ، ناجیان خاموش غذا ، پیدا خواهید کرد …

📌 سر فصل های این اپیزود شامل موارد زیر است :
✅ معرفی انتی اکسیدان ها
✅ عملکرد واکنش های اکسایشی
✅ مکانیزم واکنش های اکسایشی
✅ تقسیم بندی انتی اکسیدان ها بر اساس منشأ
✅ نحوه استفاده از انتی اکسیدان ها در محصولات غذایی

🧑‍🎓تهیه کننده و گوینده : مریم رحیمی

🧑‍💼استاد مربوطه : دکتر هما بقایی ، دکتر پرنیان پزشکی