نقش اسپیرولینا در توسعه بستهبندیهای خوراکی نوین
🔬گروه علوم و صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان
اگر علاقه مند به حوزه کنترل کیفی، ایمنی غذایی و فناوریهای نوین بستهبندی هستید این اپیزود و از دست ندید!
🟢 آشنایی با آیندهای که در آن بستهبندیها فقط پوشش نیستند، بلکه بخشی از سلامت و آگاهی غذایی ما هستند.
🌱 استفاده از ریزجلبک اسپیرولینا در تولید فیلمها و پوششهای خوراکی که علاوه بر خاصیت ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی، میتوانند بهعنوان بستهبندیهای فعال و هوشمند نیز عمل کنند.
📌 سرفصلهای این اپیزود شامل:
✔️ معرفی خواص عملکردی اسپیرولینا
✔️ نقش آن در بهبود ایمنی و ماندگاری مواد غذایی
✔️ چالشها و چشماندازهای صنعتی این فناوری نوین
تهیه کننده و گوینده : نازنین نیکخوی
استاد مربوطه : دکتر عاطفه صرافان صادقی و دکتر پرنیان پزشکی

