ویژگی‌های بارز کتاب:

راهنمای کاربردی مراقبت تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به سرطان، مراقبین و خانواده و کادر درمان به زبان ساده و روان

کمک شایان به کاهش عوارض رایج ناشی از درمان سرطان به کمک تغذیه مناسب

شامل دستورات غذایی مناسب هنگام بروز عوارض شایع درمان سرطان

برگرفته از سرفصلهای آموزشی کوریکولوم گروه تغذیه و قابل استفاده برای دانشجویان و متخصصین جهت ارائه توصیه های مناسب به بیماران

بر اساس آخرین توصیه های انجمن های علمی معتبر سرطان

منیره دهری

پریسا زارعی شرق

علی ابراهیمی دباغ

محمد امین محمدی

فاطمه مقبلی

ناشر: سلول

چاپ: اول
نوبت چاپ:  1401

اشتراک گذاری: